[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

score en mijn borstkast gaat heen en weer

Gepost door Jeroen4 
hallo ik ben 5 dagen bezig met HyperVen mijn score is van 68 naar 107 gegaan is dat niet erg snel al als ik mijn adem in hou gat mijn borstkast heen en weer naar het einde van mijn trial en krijg keel pijn graag een reactie ben nieuw


groetjes jeroen4

Hallo Jeroen,

Dat je borstkas heen en weer gaat, dat is niet zo vreemd omdat je ademcentrum reageert op het oefenen. Wat wel een teken is dat je aan het forceren bent is de keelpijn. Dan zet je teveel druk. Probeer om niet alles uit de kast te halen en kost wat kost je adem in te houden. Het is veel beter om rustig de grens te verleggen. Mijn advies is om bewust niet tot het uiterste te gaan, op het moment dat je je borstkas gaat tegestribbelen is het tijd om uit te ademen. Geef je lichaam ook de tijd om te wennen. Het gaat uiteindelijk niet om hoge scores maar dat we ons lichaam langzaam willen laten wennen aan een hogere zuurgraad.

Hester

HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
mijn naam is janet en ben nieuw ik heb ook heel erg veel last van HyperVen en heb echt maanden gedacht dat ik dood ging , vooral s,morgen vroeg , (rond 5 uur)l die druk op mijn borstkas ,echt heel erg eng.
tot ik dit forum ondekte en ik nu een stuk geruster ben dat ik niet meteen dood gaat ,
maar nu hoor ik dingen over je adem in houden dat is nieuw voor mijn ik ga het ook proberen hopelijk help het .

ik heb ook erg last van een tintenlende neus als mijn keel dicht zit , of in iedergeval het gevoel dat mijn keel dichtgesnoerd word, zijn er mensen die daar ook last van hebben

Meer weten over het HyperVen programma?