[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Heerlijke dag!!!

Gepost door Sandra3 
Heerlijke dag!!!
02 May 2008 08:51
He allemaal,

Na twee weken trouw 2 x 10 kwamen de dromen, spierpijnen en hartkloppingen weer zo heftig naar buiten, dat ik weer even een beetje gas terug genomen heb.

Heb nu dus al weer twee nachten rustig geslapen. Heel gek, dat ik zo heftig blijf reageren om 2 x 10.

Gisteren een heerlijke dag gehad. Lekker weggeweest met de kinderen, eerst naar de zandsculpturen in de Haarlemmermeer (aan te bevelen trouwens, geweldig!)

Daarna de natuur in met de kinderen. EN ik stond versteld van mezelf, heerlijk ik de wind gelopen, ik voelde me helemaal mezelf......geen hartkloppingen van het lopen.....genoten heb ik.

Daarna lekker bij de mac gegeten, wat ook al een wonder is, na alle dieten die ik de afgelopen jaren gehad heb, vanwegen de vele overgevoeligheden en parasieten.

Heerlijk, ik zat daar rustig en toen ik thuis kwam, was ik niet eens moe!!!!

Dat ik dit ooit nog weer mee zou maken!!! ZOveel jaren gezocht en gevochten, was nog steeds vechtlustig hoor, maar had wel bijna de moed opgegeven ,dat ik me ooit nog rustig zou voelen.

Natuurlijk komen er nog tegenslagen, maar ik heb wel gevoeld, dat er echt verbetering inzit en dat pakt niemand me meer af!!!

Hebben jullie ook nog fijne dagen gehad of was het juist afzien?

Groetjes Sandra.
Re: Heerlijke dag!!!
02 May 2008 10:39
Hoi Sandra,

Wat heeeeeerlijk dat je zo'n goede dag hebt gehad! Ik reageer ook altijd heel heftig op 2x10. Binnen de kortste keren kijk ik dan helemaal scheel van de duizeligheid. Nu, door mijn zwangerschap, kan ik echt niet meer doen dan 2x5 en eigenlijk gaat dat een stuk beter. Mijn scores zijn erg laag, doordat ik door de buik niet meer goed vol kan inademen, maar ik voel me veel vaker goed! Ik heb al dagen heel weinig last. Laatst kwam het even terug, maar het verdween ook weer heel snel. Het gaat eigenlijk best wel goed en dus heb ook ik een fijne Hemelvaartsdag gehad. De komende dagen wordt het goed weer en meestal werkt dat bij mij ook positief. Ik oefen nu zelfs al een paar dagen maar 1x5, wat eigenlijk gelijk staat aan NIET oefenen natuurlijk, maar ik reageer er nu even goed op. Ik kan nu geen 2x10 doen en per dag kijk ik gewoon wat ik kan en wil. Na de bevalling deze zomer probeer ik het oefenen wel weer goed op te pakkken, maar tot die tijd doe ik het rustig aan met HyperVen. Ik vergeet soms dat ik chronische hyperventilatie heb, tot het weer terug komt. Want hoe goed het nu ook gaat, het zit er nog steeds en als ik niet oplet sluipt het er weer in. Ik moet toch ook nog langer oefenen!

Geniet van je hyperventilatie-loze tijd en ik vind het [:](Y)[/:] voor je dat het goed gaat!

Groetjes Rainbow
Re: Heerlijke dag!!!
03 May 2008 14:35
Sandra, wat fijn!!! heerlijk om te lezen!! Nu vol houden he, en niet te snel stoppen, maar vooral genieten vandeze momenten!! SUPERRR!!

Meer weten over het HyperVen programma?