[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Net begonnen maar is wel moeilijk

Gepost door Miranda2 
Zo nu dan eindelijk begonnen met HyperVennen. Ik moet zeggen dat het wel moeilijk is om te doen. Ik heb nu 3 sessies gedaan en de 1e dacht ik dat het wel goed ging. Ik had gemiddeld 83 sec. De 2e keer was het al zwaarder met een gemiddelde van 73,5 en nu nog maar 69[:]sad smiley[/:]. Ik krijg ook veel last van mijn keel tijdens het HyperVennen waardoor ik steeds ga slikken, zo kan ik het ook langer volhouden maar weet niet of dat goed is?

Wat is nou eigenlijk normaal? Ik lees dat je op een gegeven moment je adem wel 2 tot 3 minuten kan inhouden.....dat lijkt me wel heel erg lang.

Ik heb nu even de evaluatie verssie gehad....is de vervolg neem ik aan hetzelfde toch of gaat het dan anders?

Hai Miranda, welkom!

Als je keel zeer gaat doen, dan ben je aan het forceren. Doe het maar ietsje minder, je lichaam moet wennen aan de nieuwe zuurgraad en dan heb je straks alleen maar meer last van ontstressingsverschijnselen.

MIjn scoren komt ook nooit hoger dan 80 sec hoor en ik doe het al 4 maanden. Dat is voor iedereen verschillend.

Succes!

Groetjes Sandra.
Hoi Miranda,

Goed dat je bent begonnen! Staar je niet blind op het 2 tot 3 minuten inhouden van je adem hoor, want lang niet iedereen kan dat. Ik heb dat nog nooit gehaald en ik oefen al heel lang! 83 Seconden is best veel voor iemand met chronische hyperventilatie hoor en het is normaal dat je scores niet altijd even hoog zijn. De scores zijn niet zo heel belangrijk. Ik lette er eerst ook altijd heel erg op, en daardoor raakte ik alleen maar gestresst! Nu maakt het me niks uit. Ik ben zwanger op dit moment en mijn scores zijn gedaald met zo'n 30 seconden. Tja, ik kan nu gewoon minder goed en diep inademen...Toch voel ik me goed. Dat zegt al dat de scores niet ALLES zeggen! Gewoon gáán met die banaan en beter worden, dat is het recept! Succes!

Groetjes Rainbow
let er ook op dat je niet 1 keer met een lege maag HyperVent en daarna met een volle maag, dit beinvloed de scores ook.
altijd ruim na het eten of als het kan smorgens voor het ontbijt HyperVennen
hoi Miranda,

Ik ben twee weken bezig en de eerste keer was ook ongeveer de hoogste score. Ik snap ook niet goed hoe dit zich op moet gaan bouwen....wordt steeds zwaarder lijkt het.

Ik zat rond de zestig, en nu wisselt het. Soms eronder, soms iets erboven.

Slikken is niet goed, dat is soort smokkelen hebben ze mij vertelt. En die keel voel ik ook hoor.
Ik heb de gewone versie, die is precies zelfde naar ik weet.

Sterkte
Tanjq
Hoi Miranda

Hartstikke veel succes!
Over de scores is alles al gezegd, dus daar hoef ik niet meer op in te gaan.
Zet er niet te veel druk op.

groetjes Vlinder
Bedankt meiden voor alle reactie's. Ik zit al even op dit forum maar was nog niet begonnen.

Vanmorgen geen last van mijn keel gehad en score was goed. Ik zal inderdaad ook maar ruim na het eten HyperVennen...lijkt me beter. Dat slikken is volgens mij ook smokkelen omdat het dan lijkt of ik even meer lucht krijg!

Al trouwens weer een week veel klachten. Licht gevoel en voorral een tintelend gevoel in mijn armen....lijkt net of mijn armen verdoofd en zwaar aanvoelen.[:]sad smiley[/:]

Het lukt me nog wel om de 10 trails vol te houden maar is wel zwaar. De kinderen kan ik ook niet wegtoveren dus zijn in mijn buurt wat ook niet makkelijk is maar goed het is voor het goede doel en de kleintjes kunnen er ook niets aan doen.
hoi miranda,

de evaluatieversie is hetzelfde hoor, alleen dan kan je maar tijdelijk oefenen. Bij andere versie is dat onbeperkt (zover ik weet).


de eerste weken zijn zwaar, blijf volhouden hoor!! realiseer je dat je echt bezig bent met de genezing. Ik heb het HyperVennen altijd gezien als een film die ik terugspoel, ik kom op die terugweg alle klachten weer tegen, en er komt een tijd dat we aan het begin vd spoel zullen zijn, en dus klachtenvrij.

Mijn filmpje is per ongeluk weer gaan afspelen, en heb een terugslag gehad, maar ik benweer bezig met het terugspoelen!! Kost tijd en veel doorzettingsvermogen!! Maar het gaat lukken! Succes!
Suzanne, het is inderdaad wel gek om weer iets te gaan ondernemen waarbij je eerst weer meer klachten krijgt.

Vervelend die terugslag...ik hoop dat je snel weer de oude bent.

Meer weten over het HyperVen programma?