[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

brainmood

Gepost door Jeroen4 
brainmood
16 June 2008 18:57
zijn er mensen die veel baat bij brainmood hebben gehad ik wil geen ad slikken al verschillende varianten gehad maar de bijwerkingen een drama dus misschien is brainmood wat voor mij


groetjes jeroen
Re: brainmood
16 June 2008 21:40
Ha Jeroen, ik ben het nu 4 weken aan het slikken, maar sinds een paar dagen pas 2 tabletten per dag. Ik heb geen last van bijwerkingen, maar ook geen verbetering tot nog toe, maar misschien komt dat nog.

Suzanne zal wel reageren, want die heeft er erg veel baat bij gehad.

Groetjes Sandra.
Re: brainmood
17 June 2008 08:16
haha, inderdaad sandra!

Ja , ikslik dit al een tijdje. Ik ben begonnen met St.janskruid Kira Forte, wat al goed hielp, maar ik had het idee dat ik een duwtje nodig had nog.

Ook ik wilde liever niet aan de AD medicijnen, en ben gaan zoeken, en kwam op brain-mood uit.

Ik slik dit al best een tijd, en ik merk nu echt dat het geod helpt ( sandra, bij mij duurde het ook echt wat langer voor ik het begin te merken)

Ik slik daarnaast Brain-energy erbij, en ik voel me echt heel goed. Ik slik 3x daags brain-mood, half uur vor het eten, en 2x daags brain-energy.

Ik heb er echt heel veel baat bij, in het begin wel wat bijwerkingen, maar niet onoverzienlijk.

Ik ben er echt heel blij mee!!
Re: brainmood
17 June 2008 15:26
hey, ik heb ook de brain mood, en ik merk echt een verbetering!! Neem het s'morgens voor mn ontbijt en voor dat ik naar bed ga. Als de klachten heel erg zijn neem ik het ook nog 2x verspreid over de dag. Ik vind het een aanrader!! Naast de brainmood, neem ik nog magnesium (ook van ortholon) tegen de spierkrampen, en een multivitamine.

suc 6

Meer weten over het HyperVen programma?