[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

kan er niet meer tegen

Gepost door Jurgen 
kan er niet meer tegen
30 June 2008 22:20
voel me de laatste tijd zo raar in mijn hoofd helemaal vervreemd zodra ik wat voel denk ik dat ik een ziekte heb de laatste tijd heb ik overal spiertrekjes en kramp en dat zijn meestal de symptomen van een spier ziekte de dokter zegt steeds het is niks maar ik voel het allemaal ik ben zo bang hoe komt dit ik zie het niet meer zitten kan wel janken
Re: kan er niet meer tegen
01 July 2008 00:22
Hai Jurgen,

Doe jij inmiddels HyperVen?

Ik herken dit namelijk wel en bij mij is deze klacht helemaal weg.
A) Het vreemde gevoel heb ik nooit meer last van.
cool smiley De spiertrekjes zijn er niet meer
C) En godzijdank de kramp is ook weg

De angst om een ziekte te hebben heb ik nooit gehad, daarentegen was ik weer bang om gek te worden. (Dat kwam doordat ik me altijd zo raar voelde), maar hoe verder ik kwam met HyperVen hoe minder dit gevoel naar boven kwam.

Als je nog niet HyperVent ga dat dan doen joh...............het kan absoluut geen kwaad. Het is alleen hard oefenen, maar dat heb jij er vast wel voor over.

En voor nu: Even flink uithuilen en jezelf er dan toch van overtuigen dat als je iets ernstigs had gehad, dan had de dokter dat allang ontdekt. Echt waar. [:](Y)[/:]

Een dikke knuffel van Ellen [:]winking smiley[/:]
Re: kan er niet meer tegen
01 July 2008 10:42
Hoi Jurgen,

Ik ken dat gevoel helaas maar al te goed. Net wat Ellen zegt, huil even lekker uit en er is echt niets aan de hand het is 'maar' chronische hyperventilatie, het geeft alleen heel vervelende klachten!
Ik ben ook ziekenhuis in en uit geweest, niets te vinden. Ben nu door HyperVen een stuk opgeknapt! Weet inderdaad niet of je aan de HyperVen bent, maar is het proberen waard!

Carola
Re: kan er niet meer tegen
01 July 2008 13:54
Ook hier iemand die het enorm herkent!!

Bij mij nog steeds een zwak punt hoor, maar al wel stukken minder!!

Wat ik heb gedaan om ervan af te komen:

1. HyperVennen
2. fysiotherapie (mijn nekspieren zaten vast)
3. ademhalingsoefeningen ( via fysio ook)

Het heeft er echt mee te maken dat je te snel ademhaalt, en om dat goed te krijgen heb je wel iemand nodig die je daarin begeleid.

Het is heel naar inderdaad, ik weet het, ik denk de meesten, maaarrr, houd je ook vast aan ons, want je komt er echt vanaf!! ECHT!!
Re: kan er niet meer tegen
01 July 2008 20:18
Hoi Jurgen

Net als de rest sluit ik me aan dat wat je nu heb echt bij chronische hyperventilatie hoor.Wees niet bang want dat maakt het alleen maar nog erger.
Ik weet niet of je Reventacare ken?Ik heb bij hun ademhalingsoefeningen gedaan en ik gebruik het soms nog steeds.Het kan je helpen als ondersteuning als je niet zie zitten(wat een taal is die Nederlands,zeg[:]smiling smiley)[/:])Je kan het op internet kijken www.reventacere.nl
En natuurlijk je kan ook HyperVennen.
Ik heb beslotten om eerst mijn hardeschijf op te ruimen (mijn emoties en negatieve gedachten)en dan zie ik wat er overblijft.Je moet veeeeel geduld hebben maar je komt er wel van af.
[:]grinning smiley[/:]
Groetjes Dragana
Re: kan er niet meer tegen
02 July 2008 08:30
bedankt voor de lieve berichtjesar ik heb die spiertrekjes over mijn hele lichaam en in de benen een soort tintelsen stroom stootjes voel me zwak en last van kramp daaaromdenk ik aan een spierziekte snik groetjes jurgen
Re: kan er niet meer tegen
04 July 2008 14:54
ff vraagje ben de laatste 2 dagen ook erg vermoeid stijf gevoel in linkerbeen spierschokjes en rillingen voel me erg slap is dit echt chronische hyperventilatie want ik raak steeds meer overtuigd van een spier ziekte wordt er helemaal gek van
groetjes jurgen

Meer weten over het HyperVen programma?