[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

5 Weken bezig, een vraag.

Gepost door Lenah 
5 Weken bezig, een vraag.
29 July 2008 12:02
Hallo mensen/stichting,

5 Weken geleden ben ik begonnen met de HyperVen. Braaf elke dag 2 sessie's. Scores gaan omhoog, met pieken en dalen. Nu blijven ze even hangen rond de 100 waar ik het warme/benauwde weer de schuld van geef.

Mijn vraag. Ik merk niets. Geen verbetering, geen verslechtering. Ben ik gewoon te ongeduldig, heb ik geen chronische hyperventilatie, doe ik het niet op de juiste manier of?

Ik heb nog steeds een goed gevoel over de HyperVen, dus ik ga gewoon door, maar toch even deze vraag.

Ik hoop dat iemand wil reageren.

Groetjes

Hallo Lenah,

Even diep terug graven, maar volgens mij merkte ik ook niet gelijk al resultaat hoor. Ik ben in oktober 2007 begonnen, en als ik het geod herinner, half december, voor de feestdagen, dat ik het begon te merken.
Mijn scores zijn overigens zelden boven de 100 uitgekomen, dus bijt je er niet in vast hoor!! Als je scores gelijk blijven, ben je toch bezig met je herstel!

Succes!!
Hi Suzanne,

Dank je voor je reactie. Wat een snelle reactie ook [:]smiling smiley)[/:]
Oke oke, bij jou heeft het dus ook even geduurd. Fijn om te horen.
Ik heb veel gelezen dat je niet zo bezig moet zijn met de scores en dat doe ik dus ook niet echt. Al is het wel de bedoeling dat ze omhoog gaan toch? En ze op een gegeven moment blijven hangen. Maar dat kan bij mij nog niet het geval zijn lijkt me dus daarom geef ik het weer de schuld.

Ik ga gewoon door met in m'n hoofd dat het dus bij meer mensen een poosje duurde voordat ze wat merkten.
Het begint een beetje saai te worden de sessie's doen [:]tongue sticking out smiley[/:] Maar ja, ik weet heel goed waar ik het voor doe dus ik neem het saaie er wel bij [:]smiling smiley)[/:]

Je bent vanaf oktober vorig jaar bezig, hoe gaat het nu? Als ik mag vragen.

Dank je en een fijne week, groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?