[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

AD

Gepost door Sandra3 
AD
24 July 2008 10:29
Rob of Hester,

SInds twee weken ben ik aan de AD medicijnen, maar met flink veel bijwerkingen. Zware hoofdpijn, droge mond, slecht slapen ed
Is het handig om dan even niet te HyperVennen ivm het dubbele ontstressen wat je dan in feite doet?

De eerste dagen heb ik het ook niet gedaan, merkte toen dat ik veel hoger scoorde, maar had daarna weer meer last. Weer een paar dagen niet geHyperVend en gisteren voor het eerst weer wel. En vannacht dus weer veel meer last, hoofdpijnen gaan in de nacht niet eens meer over.

Wel heel frappant, dat mijn scores (hoewel ik daar echt niet zo mee bezig ben) met 254 sec omhoog gegaan zijn. Het voelt gewoon veel beter. Voor die tijd had ik het veel benauwder, kan nu makkelijker HyperVennen, dus er zit toch wel werking in de AD medicijnen blijkbaar, al merk ik er nog niet veel van [:]sad smiley[/:]

Maar dat kan ook nog niet, een beetje geduld dus, maar dat is niet mijn sterkste kant haha....(genoeg aan mezelf te werken nog)

Groetjes en bedankt weer.
Sandra.

ps. Ik ben vanaf morgen op vakantie, dus even uit de lucht. Hopelijk heeft iedereen niet al te veel last van de warmte en kunnen jullie ook nog een beetje van het mooie weer genieten.
Re: AD
26 July 2008 09:30
Hallo Sandra,

Je kan even stoppen inderdaad, als de effecten van de AD medicijnen te erg worden. Maar die moeten na een paar weken zijn afgezwakt en dan kan je HyperVen weer oppakken.

Ik neem overigens aan dat 254 sec een typfout is...?

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: AD
02 August 2008 14:46
sandra, hoe is het nu met jou???? ben benieuwd of de ad werkt !!

Meer weten over het HyperVen programma?