[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Belang van visolie/omega3,6

Gepost door Suzanne 
Belang van visolie/omega3,6
18 August 2008 14:04
Mijn arts wees me er al op, dat een goede visolie zeer effectief is bij diverse klachten. Hij constateerde al vrij snel bij mij een tekort aan vetzuren, en ik reeg dus ook et advies om een goee omega3/6 capsule te gaan gebruiken.

Hij vertelde ook nadrukkelijk erbij,dat er heel veel diverse soorten/merken worden verkocht, endat echt niet zomaar alels goed is.

Uit testen is gebleken dat de visolie capsules van de HEMA goed zijn getest en in verhouding heel goedkoop. Hij zelf zweert bij het merk EYE Q, heel duur ( via internet wel goedkoper) maar echt verrweg de beste in samenstelling en verhouding.

Ik slik ze nu ook, merk er nog niet veel van, maar het zal zeker 3 maanden nodig hebben om zijn werk te doen.

Nu las ik net wat dingen op internet, en wil toch ook jullie erop wijzen, omdat ik ok een aantal klachten herken in de chronische hyperventilatie ( mistgevoel in je hoofd,angst,slecht slapen bijv.) Ik zal een stukje copieren:

Kenmerken van vetzuurtekort
Dr. Alexandra Richardson, verbonden aan de universiteit van Oxford, heeft een checklist opgesteld met de kenmerken van vetzuurdeficiëntie. Met deze checklist kunt u bepalen of u mogelijk voordeel zult hebben van het gebruik van visoliesupplementen.

Fysieke tekens van vetzuurdeficiëntie: overdreven dorst, frequent urineren, harde, droge bobbeltjes op de huid ('folliculaire keratosis'), ruwe of droge huid en bros haar, hoofdroos, zachte en broze nagels;
Neiging tot allergie of atopie zoals eczeem, astma, hooikoorts etc.;

Visuele symptomen: slecht nachtzicht, gevoeligheid voor hevig licht, gezichtsstoornissen bij het lezen, bijvoorbeeld dat letters en woorden bewegen, zweven en troebel worden over de bladzijde;

Aandachtsproblemen: onder meer gemakkelijk afgeleid worden, moeilijkheden om langdurig geconcentreerd te blijven, problemen met het werkgeheugen en gevoelens die dikwijls beschreven worden als "mist in de hersenen";

Emotionele gevoeligheid of labiliteit: in het bijzonder ongefundeerde angst en spanning, overmatige gemoeds-schommelingen, woedeaanvallen door lage frustratietolerantie;

Slaapproblemen: vooral moeite met inslapen 's avonds en ontwaken 's morgens.

BELANGRIJK: Al deze kenmerken kunnen ook andere oorzaken hebben. Wanneer u advies wilt over uw persoonlijke situatie naar aanleiding van de bovenstaande informatie consulteer dan altijd een medische professional.


Staat op de site: <[visolie-info.nl]



Bericht bewerkt (18-08-2008 14:05)
Re: Belang van visolie/omega3,6
18 August 2008 16:45
Hoi Suzanne,

Ik gebruik de visolie tabletten laaste 3-4 maanden,maar ik heb niks beter gemerkt.Maar ik blijf slikken.Ik gebruik die van Pharma Nord.Ik las op consumenten gids dat die zijn niet zo goed want ze adviseren heel hoge doseringen.Die zijn wel duur en ik dacht dan die goede zijn.Hema zijn de beste nu.Volgende keer zou ik ook die van Hema proberen.

Dosering moet 400mg per dag zijn.

Grtjes,
Pia
hoi pia,

Die tabletten die ik heb, kom je de eerste 12 weken uit op 6 capsules per dag, is dus 2400 mg! daarna, na die 12 weken ga je over op 2x 1 capsule en dat is dan 800 mg per dag.

ik heb inderdaad een duur merk (EYE Q) via inetrent kan i kze wel 10 euro goedkoper bestellen per pot, dankom ik nog uit op 26 euro per pot hoor! maar i kwil de eerste 12 weken toch deze doen, en daarnastap ik langzaam over op die vande hema, want ik vind dat verschil te groot!

het is uiteraard ook niet gezegd dat het bij iedereen helpt, maar ik merk dus dat er zoooveel ziektebeelden zijn met dezelfde symptomen, dus dacht wie weet heeft iemand hier wat aan.
Ha Suzanne,

Visolie werkt ook positief naar kinderen (of volwassenen) met AD medicijnenHD.

Ik slik het zelf al jaren. Merk niks, maar het is in elk geval heel gezond. Wij krijgen veel te weinig omega vetzuren binnen.

Groetjes Sandra.
Re: Belang van visolie/omega3,6
19 August 2008 08:39
Hi,

Hier ben ik ook van op de hoogte. Ben eerst begonnen met 't slikken van levertraan. Nu al poosje aan de "alles in één capsule"-visolie, alle B vitaminen, foliumzuur en nog wat, van EL Mare en ook ik merk niets..

Overal wordt wat anders gezegd. Wat Sandra hierboven zegt dat het positief werkt voor mensen met AD medicijnenHD, zijn ze nog altijd over aan het discussieren. Net als dat het goed zou zijn voor depressies, schizofrenie en bipolaire stoornis staat ook nog steeds ter discussie. Ik heb 't nu alleen over omega 3-vetzuren.

Maar ja, kan geen kwaad allemaal. Tenzij je bloedverdunners gebruikt schijnt.

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?