[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zou ik toch chv hebben?

Gepost door Jurgen 
zou ik toch chv hebben?
01 September 2008 09:03
ik ben sinds 3 jaar contineu met mijn ademhaling bezig erop gefocust heb sinds 2 maanden last van diarree moeheid en spiertrillingen doodsangst huilbuien depressief overslaan van hart pijn op de borst hypochondrie mvg jurgen



Bericht bewerkt (01-09-2008 09:35)
Re: zou ik toch chv hebben?
01 September 2008 10:27
Welkom in de wereld van chronische hyperventilatie.......ik denk het wel jurgen, als ik het zo lees.
Ik denk, maar ven geen arts, hooguit ervaringsdeskundige....., dat jij veel baat zal hebben bij Anti Depressiva. Dit middel werkt heel goed bij angsten en depressief, en dan zal je merken dat , in combinatie met HyperVennen, je klachten zullen gaan afnemen. Overleg het eens mt je huisarts, of ga naar een psycholoog die je kan adviseren.

Ik zelf heb veel baat gehad bij St janskruid, van kira forte, de natuurlijke Anti depressiva, misschien ook wat voor jou??

Kop op hoor, dat je het nu kunt erkennen, is voor jou al heel goed, acceptatie is denk ik erg belangrijk voordat je kunt herstellen, en als ik het nu zo lees, ben je een heel eind in de goede richting!!!
Re: zou ik toch chv hebben?
01 September 2008 10:37
ik heb sinds 3 dagen ad mvg jurgen
Re: zou ik toch chv hebben?
01 September 2008 11:25
ok, goed zo, ik denk echt dat je daar baat bi gaat hebben. gun het even de tijd he, om in te werken, en niet schrikken als je klachten wat verergeren. Hoop echt vr je dat het goed zal aanslaan, en dat je verder kunt met je verdere herstel!

Meer weten over het HyperVen programma?