[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Benieuwd!!!

Gepost door Pia3 
Benieuwd!!!
04 September 2008 12:28
Hoi,

Ik ben benieuwd dat geen een van hier neemt deel in de chronischehyperventilatie.nl forum!!Af en toe denk ik dat het is meer hyperchonder forum dan chronische hyperventilatie.wat denken jullie?Moet ik stoppen daar deel te nemen want schiet niks op daar?

Grtjes,
Pia
Re: Benieuwd!!!
04 September 2008 13:02
he pia,

ik ken dat forum niet, zal vanavond eens loeren.
Dat moet je zelf beslissen joh, dat kunnen wij niet v oor je.
Bij mij is het van belang of ik er ech twat aan heb, ondervind ik steun en herkenning? Als er teveel informatie op je af kom, is ook niet goed.

Ik heb genoeg gehad aan dit forum, maar nogmaals, dat moet je zelf aanvoelen denk ik

hoe gaat het nu met het HyperVennen??
Re: Benieuwd!!!
04 September 2008 13:44
Hoi Pia
Ik heb net op die forum gekeken,maar wat Suzanne zei je moet het zelf weten.Ik denk dat je hier meer steun krijg vooral als je HyperVen.Ik zou niet weten wat an die forum beter is want daar klachen ze alleen maar,werkt ook niet echt positief op je.Ik heb hier zo veel gelezen over mensen die beter worden en dat heeft mij juist hoop dat met mij ook goed komt.Bovendien je krijgt ook hulp van Stichting zelf en al die lieve mensen die altijd voor ons zijn.[:]winking smiley[/:]
Groetjes Dragana



Bericht bewerkt (04-09-2008 18:48)
Re: Benieuwd!!!
04 September 2008 16:21
Hoi Suzanne,

Je bent ook een groot steun op deze forum.Ik begrijp wel dat jij hebt een beetje gehad.Ik HyperVen weer twee keer per dag.Eind Oktober ga ik naar India naar mijn familie.Ze hebben geen PC.Ik doe gewoon met pen,papier en stopwatch.Ik kom terug in Jan.

Hoi Dragana,

Je hebt wel gelijk.Ik voel ook dat ik word negatief door die andere website want daar is alleen maar over klachten gezegd.Geen oplossing!!!Misschien moet ik ook stoppen daar te kijken.

Pia

Meer weten over het HyperVen programma?