[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

verergering klachten door gebruik brain mood

Gepost door Martijn2 
Hallo, ik zal mezelf eerst even voorstellen aangezien ik nieuw op dit forum ben.
Mijn naam is Martijn en ik ben 27 jaar.
Sinds 3 jaar heb ik last van hyperventilatieklachten. In het begin had ik alleen last onder het auto rijden omdat ik m'n 1e aanval (je raad het al) onder het auto rijden had gekregen. Maar al snel daarna kreeg ik de klachten steeds vaker totdat ik niet meer in drukke ruimtes durfde te zijn en niet eens meer een normaal gesprek kon voeren zonder duizelig te worden.
Ik ben aan het begin van dit jaar begonnen met HyperVennen en m'n klachten namen meteen voor zo'n 75% af. Maar helaas was dit van korte duur. Al snel namen de klachten weer toe en voor m'n gevoel was ik weer terug bij af. Ik ben toen een tijdje gestopt met HyperVennen en ben onder andere bij een haptonoom onder behandeling geweest maar helaas zonder resultaat.
M'n huisarts had me toen ad voorgeschreven maar heb daar zoveel slechte verhalen over gehoord en gelezen dat ik daar niet aan wil en durf te beginnen. Nu ben ik sinds 4 weken weer begonnen met HyperVennen en slik sindsdien ook brainmood. Nu nemen mijn klachten weer erg toe en loop de hele dag met een duizelig onwerkelijk gevoel in m'n hoofd terwijl daarvoor de klachten niet 24/7 aanwezig waren.
Heeft iemand hier ervaring mee, en zou dit door het ontstressen kunnen komen? En hoelang duurt dat ontstressen, aangezien ik al 4 weken met verergerde klachten rond loop?

groet,

Martijn



Bericht bewerkt (18-10-2008 13:08)
Hai Martijn,

Welkom op het forum.
Ik hoop dat het forum je tot steun kan zijn.

Even een tip, zoek even met de zoekfunctie bovenaan naar Brainmood (in alle forums) daar heb je een schat aan informatie.

Kan je alvast het één en ander lezen, voordat er iemand op je oproep reageert. [:]winking smiley[/:]

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen
Hallo Ellen,

Bedankt voor je snelle reactie.
Ik heb reeds het forum doorgespit maar heb niet echt een reactie kunnen vinden met het antwoord op mijn vraag.
En het forum is mij nu al tot steun. Het voelt goed om te weten dat ik niet alleen ben en dat er veel meer mensen zijn met dezelfde klachten als ik.

groeten Martijn



Bericht bewerkt (18-10-2008 13:22)
Hoi Martijn,

Ik heb even over jouw berichtje nagedacht, maar ik denk dat dat vage duizelige onwerkelijke gevoel in je hoofd door stressontlading komt van de brainmood. Wat ik heb gelezen is dat de meeste mensen even wachten totdat die stressontladingen van de medicijnen wat over zijn en dat ze dan pas weer gaan HyperVennen. Omdat je anders een dubbele stressontlading krijgt. Hoelang het ontstressen duurt schijnt bij ieder persoon verschillend te zijn, ligt er ook aan hoelang die stress er al is misschien.. Ellen, wat denk jij?

Groetjes
Claudia



Bericht bewerkt (31-10-2008 16:26)
Hai Claudia en Martijn,

Ik ken Brainmood niet goed genoeg, maar als het hetzelfde werkt als AD medicijnen, maar dan op homeopatische wijze, heb je volkomen gelijk Claudia.

Uitgaande van dezelfde werking, zou ik even stoppen met HyperVen totdat de ergste stressontladingen achter de rug zijn en dan weer gaan HyperVennen, zodat je een buffer kan opbouwen tegen stess.

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen

Ik ben pas 5 dagen bezig en merk ook veregering van mijn klachten.
Ik ben meer down geworden en heb een veel lichter gevoel in mijn hoofd.
En het lijkt ook wel alsof er nu continue meer spanning op mijn buik en romp staat.

Klopt dit ? Ik gebruik gen AD medicijnen of aanverwante middelen.

Ik voel ook dat ik meer rust moet nemen, maar heb ook het gevoel daardoor te weinig nuttigs te doen. Hoort dit er ook bij ? Ook daar wordt ik dan weer down van. Tjonge.....

herkent iemand dit?

groetjes, Rob

Meer weten over het HyperVen programma?