[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

onstressing?

Gepost door Claudia1 
onstressing?
23 October 2008 09:10
Weet iemand of opeens uit het niets vlagen van depressieve gevoelens ook een stressontlading is? Ik heb dit de laatste 2 weken, terwijl ik het de maanden ervoor helemaal niet had, ik was altijd erg positief, mijn gevoel ook.

groetjes,
claudia
Re: onstressing?
23 October 2008 18:34
Hai Claudia,

Opgeslagen stress zijn ook opgeslagen emoties.
Dat betekent dat als stress loslaat je waarschijnlijk ook de losgelaten emotie ervaart.
Dit is niet prettig, maar wel noodzakelijk.

Wat jij omschrijft heb ik ook ervaren. Depressieve gevoelens, maar ook boosheid, terwijl er op dat moment niets was om boos over te wezen.

Zolang je weet waar het vandaan komt kun je het "noodgedwongen" ervaren met de wetenschap dat het oud zeer is waar je afstand van doet.

Begrijp je wat ik bedoel?

Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen
Re: onstressing?
23 October 2008 18:47
Hoi Ellen!!!

Dank weer voor jouw antwoord. Ja, ik schrok inderdaad al. Ik dacht, het gaat juist zo goed, en ik zou toch niet opeens ook depressief erbij worden, maar vond het nogal raar omdat het niet elke dag is zeg maar. Nou had ik laatste 2 weken ook wel weer extra stress hoor met ouders in het ziekenhuis enzo, dus zowiezo wel een beetje een terugval. Maar je hebt me in elk geval gerustgesteld nu!!

Dank dank weer en fijne avond!
Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?