[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Te veel

Gepost door Bernice 
Te veel
27 November 2008 12:26
Goedemiddag allemaal,

ik moet dit even van mij afschrijven, ik heb zo'n ongelofelijke [:](N)[/:][:]confused smiley?[/:][:]sad smiley([/:][:]sad smiley(([/:]week achter de rug. Bijna niet te geloven, moet even de realiteit weer vinden, want voel alsof ik op dit moment in een heel andere wereld zit.

Het was eigenlijk de bedoeling om afgelopen maandag te gaan beginnen met HyperVen....nix van gekomen dus!

Maandag kreeg ik eind vd middag telefoon vd man van de gastouder van mijn dochter, dat ze met spoed in het ziekenhuis was opgenomen (ze is ook mijn achterbuurvrouw en een vriendin). Ze had een behoorlijke hernia, heel accuut en lag onder het mes.... Was schrikken en natuurlijk moest er omtrent mijn dochter van alles geregeld worden.. Dat kon ik nog wel aan!

Maandagavond telefoon, ik hoor meteen dat het mis is, mijn oom opgenomen in het ziekenhuis met een hartinfarct, dus tot 1 uur snachts in het ziekenhuis gezeten. Volgende dag was ik vrij, en zou eigenlijk een relaxt dagje voor mezelf hebben...Natuurlijk nix van gekomen!!!

Woensdagavond, krijg ik het bericht dat een vriend van de familie de Kerst niet gaat halen, omdat hij overal kanker heeft.....[:]sad smiley[/:]

Vervolgens krijg ik vanochtend te horen dat de gastouder van mijn dochter waarschijnlijk nooit meer kan lopen[:]sad smiley(([/:]...........

De druppel, echt vind het zo verschrikkelijk voor deze mensen...... heb het gevoel dat iemand strax naar me toekomt en zegt: geintje! Weet stiekem wel dat het niet gaat gebeuren, maar kan de werkelijkheid eigenlijk even niet aan. Ik bedoel, dit geloof je toch niet, in 4 dagen tijd?

Groetjes Bernice
Re: Te veel
27 November 2008 14:34
Hoi Bernice,

Echt onwerkelijk allemaal..
Helemaal in dit korte tijdsbestek.
Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd

Maar probeer wel ook aan jezelf te blijven denken en positief te blijven!

Nogmaals sterkte

Grt.
John
Re: Te veel
27 November 2008 15:10
Dank je John....

Probeer positief te blijven, maar tis sowieso al een rotdag. Mijn moeder zou vandaag jarig zijn geweest, alleen is ze vorig jaar overleden, dus moeilijke dag! En dan nog niet gesproken over het irritante gedrag vd vader van mijn kind=zelf nog een kind......[:]:||[/:]

Zin om onder een steen te kruipen en de komende weken even niet meer onder vandaan te komen!!!

Maar dit soort dingen zijn ook zo heerlijk voor chronische hyperventilatie, het ging de laatste tijd best wel goed eigenlijk.. Had weinig pijn meer in mijn lichaam. Nou dat is dus nu volop terug[:]sad smiley([/:], pijn op me borst, steken in mijn hoofd...alles kraakt en knakt....

Moet mezelf echt inpraten dat het nix ernstigs is!!![:]Tja[/:]

Groetjes Bernice
Re: Te veel
27 November 2008 16:48
Hai Bernice,

Jij bent één van die mensen die ineens zijn bordje vol krijgt en dat is zeker niet makkelijk om mee om te gaan.

Dat je klachten nu volop terugkomen is niet raar, want je lichaam krijgt een hoop stress te verduren.

Ook geestelijk heeft dit zijn uitwerking doordat je gaat twijfelen of je geen ziekte hebt, maar ook dit hoort bij chronische hyperventilatie. (Echt Waar)

Ik wilde je toch even een hart onder de riem steken, want wat jij op dit moment te verstouwen krijgt is niet niks.

Probeer, zoals John al aangeeft, goed voor jezelf te zorgen en rust te nemen, waar of wanneer je dat kan.

Probeer jezelf die raad te geven en op te volgen die je ook aan je beste vriendin zou geven, want tenslotte......................ben je je eigen beste vriendin.

Heel veel sterkte in deze dagen,
Liefs van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

HyperVen
Re: Te veel
27 November 2008 17:55
Hey Bernice,

Ik kan echt begrijpen dat je hyperventilatie-klachten weer erger worden de laatste dagen.
Ik wens je alvast veel sterkte en kracht toe om de mensen in je omgeving bij te staan waar nodig en intussen jezelf niet te vergeten.

Lieve groeten,
Hannelore

Re: Te veel
27 November 2008 19:25
Hoi Bernice,

Wat een week voor je zeg! When it rains, it pours, zeggen ze wel in goed Nederlands, maar dat is nu bij jou echt het geval.
Helemaal niet gek dat je ineens weer veel last van hyperventilatie hebt. Van zulke zaken zou iedereen in de stress schieten.
Veel sterkte![:](Y)[/:]

liefs, Veronique
Re: Te veel
27 November 2008 21:17
Hey Ellen, Hannelore en Veronique..

moest even een traantje wegpinken toen ik jullie reacties las... Gelukkig ik ben niet gek en al die sores is niet normaal. Loop nu met een verkrampte borstkas rond (erg vervelend[:]:|[/:]) , neem zo toch maar es wat ontspannends en probeer wat slaap te krijgen!

Hartstikke bedankt voor jullie lieve reacties. Morgen ziet alles er vast weer heel anders uit en (hopenlijk) reageert mijn lichaam ook niet meer zo heftig. Ben ondertussen wel gewend om met pijn te leven, maar zo erg....dat trek je niet meerdere dagen achter elkaar!

Op naar een betere dag! Weltrusten allemaal!

Groetjes Bernice

Meer weten over het HyperVen programma?