[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

herkennen jullie dit?

Gepost door Margriet2 
herkennen jullie dit?
18 February 2009 20:44
Ben nu 3,5 maand aan het HyperVennen en de laatste paar dagen heb ik last van aanvallen van enorme boosheid, wat omhoog komt 'borrelen' als het ware. Nu zit ik ook wel in een periode van de maand dat ik last heb van PMS, maar 'dit' heb ik nog nooit zo meegemaakt. Het lijkt alsof mijn lichaam iets aan het 'lozen' is. Het moet er gewoon uit. Het is zo erg dat ik de volgende ochtend ook nog boos ben en in de loop van de ochtend zakt het pas. Zou dat ontstressen zijn? En kan dat ook na 3,5 maand nog komen? Mijn scores zijn nu ook wat lager, want ben er heel erg moe door.

Margriet

Re: herkennen jullie dit?
18 February 2009 20:55
Ha die Magriet!

Jawel, herkenbaar! Geloof zelfs dat ik dat tijd geleden ook heb geschreven op het forum!!
(op 26/11, heb het even opgezocht). Is echt ontlading, je kan weer bij bepaalde gevoelens, die dan ook gelijk helemaal los komen. Doorzetten Magriet nu, het gaat echt over...
Ik had het dus na 4 maanden HyperVennen...

Groetjes
Claudia
Re: herkennen jullie dit?
19 February 2009 09:13
Beste Margriet,

Nou, ik geloof dat ik je mag feliciteren! Je boosheid voelen kan alleen maar goed zijn. Als je het maar op een goeie manier laat stromen/afvloeien en je nagaat waar die boosheid vandaan komt.
Ik herken het heel erg. Zodra ik na een tijd van blokkade m'n woede weer voel, weet ik dat het weer de goede kant opgaat.
Veel goeds, Yolande

Re: herkennen jullie dit?
19 February 2009 21:08
Hallo,

Bedankt voor jullie berichtjes. Dat is hoopgevend. Ik moet zeggen dat ik me nu niet angstig voel. Maar 's nachts slaap ik nu slechter (wat bij mij zelden voorkomt) omdat ik de adrenaline door m'n bloed voel gieren.
En Claudia, ik heb even op het forum gekeken naar je berichtje op 26/11. Ik gebruik ook St Janskruid, maar ben ik ongeveer gelijk mee begonnen als de HyperVentherapie.

Margriet

Re: herkennen jullie dit?
19 February 2009 21:19
hee Magriet,

Ik heb dat st. Janskruid maar 10 dagen gebruikt... :-) Op het moment voel ik me goed. haha heb alleen rode en zere oorranden, waar dat nou weer vandaan komt hahahaha, moet toch wat nieuws verzinnen he.

Groetjes
Claudia
Re: herkennen jullie dit?
19 February 2009 21:41
Claudia,
Zere oorranden? Dat zal dan wel van de koude zijn zeker of 'rode oortjes' ...[:]grinning smiley[/:] hmm!
Neen, geen hyperventilatie , volgens mij
[:]tongue sticking out smiley[/:]
Inderdaad wel grappig, hoe we plots alle kwaaltjes gaan toeschrijven aan chronische hyperventilatie, maar wie weet??
Liefs,
Hannelore

Re: herkennen jullie dit?
19 February 2009 22:15
hahaha ja grappig he, moet er zelf ook om lachen, had zelf wel bedacht dat de zenuwen in je oorranden eindigen eigenlijk volgens mij. En het stomme is, aan het begin van mijn chronische hyperventilatie carierre is de eerste angstaanval begonnen daarmee, omdat ik zere oren had en ik dacht dat ze waren opgezwollen. Dus ik denk echt dat de film nu terug is gespoeld eigenlijk...wat dan dus wel goed nieuws zou zijn natuurlijk..

[:]smiling smiley)[/:][:]smiling smiley)[/:][:]grinning smiley[/:][:]grinning smiley[/:]
Claudia
Re: herkennen jullie dit?
20 February 2009 08:41
Goh, als dit echt zo zo kunnen zijn, ik hoop het oprecht voor je[:]smiling smiley[/:]

groetjes,
Hannelore
Re: herkennen jullie dit?
24 February 2009 13:50
wat ellendig lijkt me dat zeg! hoe ontstaat zoiets nou door het HyperVennen vraag ik me dan af! dat begrijp ik niet. kan iemand mij dat uitleggen??.. groetjes, maartje..
Re: herkennen jullie dit?
24 February 2009 18:27
Hoi Maartje,

Ik had het al eens gehad voordat ik HyperVen kende hoor. Ik weet niet of het bij chronische hyperventilatie hoort maar ja, je voelt wel meer rare dingen. Door HyperVen gaat het juist weg!!

Groetjes



Bericht bewerkt (24-02-2009 18:28)

Meer weten over het HyperVen programma?