[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

even voorstellen

Gepost door Karin 
even voorstellen
09 April 2009 10:43
hoi allemaal

Sinds ongeveer 4 weken ben ik nu aan het HyperVennen en vaak lees ik dan ook de ervaringen van het forum. Het helpt mij echt om door te gaan.

Zelf heb ik 7 jaar geleden een burn-out gehad. Een half jaar later ben ik getrouwd en nu ben ik moeder van 3 kindjes. Gelukkig ben ik opgeknapt van die burn-out maar ik kan niet zonder ad. Zodra ik het afbouw krijg ik veel last van hyperventilatie. Ik vond dat erg vervelend want het zijn dan lichamelijke klachte die aanwezig blijven terwijl er geen bijzondere dingen of spanningen zijn.

Ik was toen ook echt opgelucht toen ik deze site ontdekte. Het was zo'n herkenning. Ik had al fysio gehad en ademhalingsoefeningen geprobeerd maar dat werkte ook bij mij averechts.
Nu doe ik 2x per dag HyperVennen en voor de rest hoef ik er niet aan te denken...echt rust.
Ik wens iedereen heel veel succes en doorzettingsvermogen en ik ga dapper door...........

groetjes karin
Re: even voorstellen
09 April 2009 15:08
Hoi Karin,

Welkom op het forum. Ja, dat is idd fijn, die herkenning die je krijgt als je op het forum leest. Dat had ik ook. Je bent niet de enige. Al dacht ik dat wel eens. Eindelijk mensen die weten wat je doormaakt, en je begrgijpen. Ik wens je heel veel succes met HyperVennen en wens je veel beterschap toe. Ik heb er best wel baat bij, maar moet wel leren geduldig te zijn. Maar consequent HyperVennen werpt echt zijn vruchten af.
Sterkte en succes.

Groetjes, Dorothé.

Meer weten over het HyperVen programma?