[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

even klagen

Gepost door Claudia 
Re: even klagen
16 May 2009 21:36
Hey Claudia,

Ik zal me maar gelukkig prijzen met m'n lieve, drukke, soms doordrammende, ... man en m'n 3 héél drukke, hyperactieve, soms ettertjes maar ook wel lief en vertederende kindjes[:]winking smiley[/:][:]winking smiley[/:].
Soms is m'n gezin een bron van ergernis maar ik ben me heel erg bewust dat het een schat van ontelbare waarde is!
Claudia, volg je hart en er zal ongetwijfeld nog veel moois op je weg komen. Met het HyperVennen ben je alvast op goede weg. Elk van ons heeft z'n grote 'stresspunt' en deze kunnen we spijtig genoeg niet altijd in één, twee, drie wegwerken... Alleen, doordat we HyperVennen, worden we sterker en stressbestendiger en dat zal ons ook steviger in het leven plaatsen, denk (hoop) ik.
Dikke knuffel,
Hannelore

Re: even klagen
17 May 2009 11:51
Hey Claudia, heb je wel eens teunisbloemcapsules geprobeerd?

Dat ondersteunt bij hormooon-gedoe (waarmee alles op hormoongebied mooi samengevat is). Ik drink ook vaak vrouwenmantelthee. Beiden een milde en veilige manier om je hormonen in balans te krijgen. Zeker als je stopt met de pil, en heel je hormoonhuishouding dus even de weg kwijt is.
groetjes, erika
Re: even klagen
17 May 2009 14:32
Hee Hannelore,

Ja, wat dat aan gaat moet je waarderen wat je hebt he.. Ik hoop inderdaad dat we door HyperVennen ook stressbestendiger blijven, ik merk wel dat bepaalde mensen veranderen in hun houding naar mij toe in de positieve zin, maar dat ligt dan ook weer aan mij. Dus ik heb nog goede hoop hahahaha

Hey Erika,
Ok, ga het onthouden, wil ook niet teveel slikken.. maar op het moment gaat het weer aardig. Ben het weekend alleen weer te veel wezen stappen, moet ik eigenlijk niet doen, maar ik vind het zo leuk... :-)

Liefs en fijne zondag
Re: even klagen
17 May 2009 15:04
Teunisbloemcapsules:
Erika, gaat het om de GLA die er inzit?

groetjes Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?