[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Tip voor wie een extra steuntje in de rug zoekt

Gepost door Edith 
Tip voor wie een extra steuntje in de rug zoekt
21 June 2009 23:50
Een tijdje geleden had ik op dit forum al verteld dat ik ook Body Stress Release doe naast de HyperVen therapie, maar toen had ik hier zelf nog niet echt ervaring mee. Intussen ben ik al een aantal keren geweest en kan ik wel concluderen dat het echt voor doorbraken zorgt bij mij. Soms wordt het erger na zo een behandeling, maar soms heb ik ook net na die behandeling al echt een euforisch gevoel en dan ook de dagen erna dat het echt beter gaat en ik eindelijk weer een beetje buiten durf te komen enzo. En de keren dat het net slechter ging, daarvan neem ik dan maar aan dat dat net zoals bij HyperVen door stressontlading kwam.
Naast chronische hyperventilatie ging ik er ook omdat ik al maanden vooral snachts pijn had in mijn been, blijkbaar doordat 2 wervels in mijn rug te dicht tegen elkaar aan waren gaan zitten en dat is zeer geleidelijk weggetrokken en nu zelfs helemaal weg. Ook voor rug en nekklachten is het zeer goed.
Ik kan dus alleen maar zeggen, voor wie het gevoel heeft nog iets extra nodig te hebben naast HyperVen, overweeg BSR eens. Ik dacht ik vertel het hier maar eventjes, wie weet heeft iemand er iets aan..
Anonieme bezoeker
Re: Tip voor wie een extra steuntje in de rug zoekt
22 June 2009 09:40
Ik zelf heb goede ervaringen met Mensendieck. Met diverse oefeningen gericht op houding en spieren en stress en kan ik alles prima loslaten. Verder heb ik ook gekeken naar de bron van alle ellende, te veel doen en willen. Stress ontladen is prima maar je moet wel een halt toeroepen om stress toe te laten.

Meer weten over het HyperVen programma?