[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Verklaring paniekaanval

Gepost door Edith 
Re: Verklaring paniekaanval
05 August 2009 11:49
Hai Paulina,

Daar ben ik het niet helemaal mee eens dat AD medicijnen maar 4 maanden ingenomen moeten worden. Dat is per persoon heel verschillend.

De opbouw van AD medicijnen is tussen de 4 en 8 weken (dat is al 2 maanden) dan moet je aan je klachten gaan werken en als je dan circa 6 maanden klachtenvrij bent kun je het weer voorzichtig afbouwen.
Dan zit je toch al gauw op 1 jaar gebruik.
Niet dat dat erg is, want ik (persoonlijk) had het er graag voor over, maar 4 maanden is toch erg kort.

Hartelijke Groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Verklaring paniekaanval
05 August 2009 17:15
Hey Ellen,

Ja, dat is wat ze tegen mij hadden gezegd... Ik ga het risico natuurlijk niet nemen... Ik ga ze min 6 maanden innemen zowiezo...
Re: Verklaring paniekaanval
05 August 2009 19:05
Denk dat ze dat vaak zeggen omdat mensen het dan sneller willen proberen. Niet veel mensen hebben zin om aan medicatie te beginnen als dat inhoudt dat ze daar dan ook meteen een jaar aan vasthangen. Ik denk niet dat er veel mense effectief na 4 maanden al zijn kunnen stoppen, of toch zeker niet zonder te hervallen.
Re: Verklaring paniekaanval
05 August 2009 22:27
Hey Edith,

Mijn moeder heeft 4 maanden AD medicijnen ingenomen en is toen probleemloos kunnen stoppen... Zij zat wel in een andere situatie... Ik denk dat het voor een paniekstoornis toch een dik jaar is dat men het moet innemen.

Groetjes,

Paulina
Re: Verklaring paniekaanval
07 August 2009 20:43
De overdreven depressieve bui is eindelijk overgewaaid en in plaats daarvan zijn mijn tijden sinds eergisteren een seconde of 7 gestegen. Ik dacht als het goed nieuws is zal ik het ook maar melden ipv enkel slecht nieuws [:]winking smiley[/:]
Re: Verklaring paniekaanval
08 August 2009 07:15
Goed zo! Ben blij voor je! [:]grinning smiley[/:]
Re: Verklaring paniekaanval
08 August 2009 16:30
Net weer een sessie gedaan en mijn gemiddelde was nu zelfs 17 seconden hoger [:]confused smiley[/:]
De rede voor mijn gehyper is na 5 jaar dan ook eindelijk weg, wie weet gaat het daarom nu plots zo snel vooruit. Nooit gedacht dat dat zo een duidelijke gevolgen zou hebben [:]smiling smiley[/:]
Duimen maar dat deze tijden zich blijven doorzetten!!! [:]grinning smiley[/:]
Re: Verklaring paniekaanval
17 August 2009 00:27
Gisteren en vandaag weer paniekaanvalletjes. Zou normaal toch andersom moeten gaan, dat die net verdwijnen door HyperVen maar ik krijg ze nu plots na 5 maanden oefenen [:]moody smiley[/:] Of misschien is het omdat ik nu niet meer in constante angst leef dat ik de kans heb om paniekaanvallen te hebben natuurlijk.. Ook de depressieve buien blijven maar aanhouden.. Houdt het dan nooit eens op pff. Sorry voor alle geklaag maar heb gewoon echt een baaldag achter de rug.



Bericht bewerkt (17-08-2009 00:29)

Meer weten over het HyperVen programma?