[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Misselijkheid

Gepost door Edith 
Misselijkheid
15 August 2009 22:31
Ik heb er denk ik een nieuwe chronische hyperventilatie klacht bij, ben de laatste dagen namelijk regelmatig misselijk en zou niet weten waar het anders aan ligt. Nu zag ik in het archief dat hier veel chronische hyperventilatieers last van hebben maar wat ik niet terugvond was hoe misselijkheid nu eigenlijk in het chronische hyperventilatie verhaaltje thuishoort? De link tussen foute ademhaling en misselijkheid dus..
Re: Misselijkheid
15 August 2009 23:08
hee edith

ik had in het begin heel vaak vlagen van misselijkheid, ben toen ook 10 kg afgevallen, nu heb ik daar eigenlijk helemaal geen last meer van. Kan natuurlijk ook dat je gewoon een virusje hebt of iets dergelijks, niet alles hoeft met chronische hyperventilatie te maken te hebben.
Re: Misselijkheid
16 August 2009 09:34
Hey Edith,

Bij ons doet het 'plaagje' ook de ronde. 'k Heb er ook al last van gehad. Hopelijk gaat het vlug over, tenzij het natuurlijk een chronische hyperventilatie-klacht is.

Liefs,
Hannelore

Re: Misselijkheid
16 August 2009 23:48
hee die Edith,

Ik heb maandenlang gehad in het begin van mijn chronische hyperventilatie dat ik met name ´s nachts heel misselijk wakker werd. Wat mij goed hielp is domperidon (bij de apotheek te halen). 1 tabletje en binnen 10 minuten ben je niet meer misselijk. Heeft te maken met onvolledige maagledigheid.. en maagklachten komen ook weer van chronische hyperventilatie. Probeer het eens?

Groetjes
Claudia

Meer weten over het HyperVen programma?