[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

alsof het los zit in mn hoofd

Gepost door xxjoon 
alsof het los zit in mn hoofd
05 February 2011 11:12
Ik heb er al 3 dagen last van ofzoen het gaat niet weg. Het is in de rechter kant van mijn hoofd, als ik me hoofd schut doet het pijn en lijkt het alsof er iets loszit. Soms is de pijn erg als ik mijn hoofd schut en soms een klein beetje, ik wil gewoon graag weten wat het is. Kan iemand me dat misschien vertellen?



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 05/02/2011 11:13 door xxjoon.
Re: alsof het los zit in mn hoofd
06 February 2011 17:17
Helaas kan ik je niet helpen xxjoon.
Heb je soms ook last van migraine?

Ik zeg altijd als je iets hebt wat je niet thuis kan brengen, maar de huisarts gaan.

groetjes Vlinder
Re: alsof het los zit in mn hoofd
07 February 2011 14:06
Hai Xxjoon,

Ik zal eens aan Rob vragen of hij je met deze vraag kan helpen.

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: alsof het los zit in mn hoofd
07 February 2011 21:10
Hallo xxJoon,

Dit soort sensaties komen vaak voor bij mensen met een chronische hyperventilatie syndroom. De meeste van dit soort sensaties worden veroorzaken/'>oorzaakt door de verminderde bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor deze allerlei "stoorsignalen" foutief interpreteren. Voor dit soort dingen geldt de volgende regel: als het langer aanhoud dan 1 a 2 weken, dan naar de huisarts om e.e.a. te laten checken. Maar meestal is het na een paar dagen vanzelf weer weg... en komen er weer andere "misinterpretaties" voor terug...

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?