[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

druk op hoofd

Gepost door suusje 
druk op hoofd
07 June 2011 22:31
Zucht... alweer even aan het HyperVennen. Wie o wie herkent de klachten die ik heb. Ik heb steeds zo'n afschuwelijke druk op mijn hoofd dat ik begin te wankelen op mijn benen. Vooral bij en na inspanning. Ik hoor echt heel graag als er mensen zijn die dit herkennen.

Liefs Suus
Re: druk op hoofd
08 June 2011 00:09
Ik heb daar ook regelmatig last van, is dus "normaal".
Re: druk op hoofd
08 June 2011 07:34
Voor mij ook heel herkenbaar!
Bij mij hangt het heel erg samen met het gevoel dat niet alles goed tot je doordringt, minder goed zien, voelen en ruiken. Volgens mij komt het omdat de bloedvaten naar je hersenen samenknijpen door CO2-tekort. En inderdaad wordt dat bij inspanning erger.

Groetjes Remon
Re: druk op hoofd
08 June 2011 23:35
Zo fijn lieve mensen dat jullie reageren!. Zo simpel is het gewoon; herkenning steunt!!
Het is zo'n nare gewaarwording die druk, inderdaad alsof alles even langs je heen gaat en er een mannetje van 50 kilo op je hoofd heeft plaats genomen. Mijn lijf voelt dan ook direct heel zwaar alsof ik in de grond wordt geduwd.
Vandaag iets minder gelukkig maar is er met vlagen. Jullie reacties ondersteunen me echt.

Thanks!!!
Suus
Re: druk op hoofd
15 June 2011 15:24
..



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 12/09/2011 14:32 door landie.
Re: druk op hoofd
15 June 2011 20:57
Hoi Jo,

Wat heftig wat je hebt meegemaakt, geen wonder dat je daar klachten van krijgt.

Als je nu de hele dag klachten hebt betekent dat dat je ademcentrum verkeerd is ingesteld. Als je erg hyperventileert, krijg je normaal gesproken alleen dan klachten, maar als je het vaak doet raakt je lichaam er als het ware "aan gewend", zodat je constant een beetje gaat HyperVentileren, en dan voel je je ook de hele dag door ziek. Gelukkig kun je dat aanpakken door het programma/therapie HyperVen te volgen.

Veel sterkte verder!

Remon



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/06/2011 20:59 door remon.
Re: druk op hoofd
16 June 2011 19:06
Hoi Hoi smiling smiley ,


Ja heel vervelend, ook al weet ik ergens in mijn achterhoofd dat het hyperventilatie is, ik haal toch onbewust weer vanalles in mijn hoofd of dat ik misschien geen hersenbeschadiging heb opgelopen of dat ik eerdaags niet meer kan lopen, of dat ik gek word. Het blijft moeilijk om het maar steeds onder controle te houden. Ik heb dan wel oxezepam maar wil het liever niet met medicijnen oplossen, maar ik had ergens al een privebericht gestuurd, weet niet meer precies waarheen maar hoe kan ik deelnemen aan het hyper-ven programma??

Trouwens ik vind het heel fijn (zeg ik nu volgens mij voor de 2e keer) dat ik dit forum heb gevonden , ik denk dat ik hier ook heel veel aan heb, ook omdat hier mensen zijn die me begrijpen met hoe ik me voel als ik aanvallen heb. Veel mensen begrijpen het ook niet lijkt wel.

Tot horens!!!


Groetjes Jolanda
Re: druk op hoofd
17 June 2011 08:32
Hallo Jolanda,

Je kan voor het HyperVen programma registreren via deze link:

[url=http://HyperVen.pmnetworking.nl/registreer]HyperVen registreren[/url]

Veel succes met de therapie en houd ons via het forum op de hoogte hoe het zich ontwikkeld.

Rob Gravesteijn
HyperVen

[i]Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie. [/i]

Meer weten over het HyperVen programma?