[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

ga ik dit wel redden

Gepost door margreet 
ga ik dit wel redden
01 July 2011 18:58
Wat is dit zwaar zeg, last van mijn maag/darmen, hartritmestoornissen, stijve spieren en niet slapen, het lijkt allemaal steeds erger te worden.

IK ga dit "doorzetten".....is er iemand van HyperVen Rob,Ellen die mij hier door heen kan sturen, want ik zit er een beetje doorheen , zit nu ook te hyperen, bijn de gehele dag en nacht, loop als een zombie door huis (ik gebruik geen medicatie),

was bij de huisarts geweest, bloed onderzoek en alles was goed,maar ik voelde me beroerd.. tja.hij zei me dat ik het allemaal maar moest skippen.., ga je een keer naar de huisarts en dan krijg je dit te horen.

allemaal een fijn weekend

groetjes margreet
Re: ga ik dit wel redden
01 July 2011 22:45
Ja fijn he huisartsen!sinds er bij mij chronische hyperventilatie is vasrgesteld(waar ze dus wel gelijk in had)gooit ze alles op chronische hyperventilatie...durf al geneens meer te gaan want een zere vinger komt bij mij al door de chronische hyperventilatie!!en haar favoriet"je moet het knopje eens gaan omzetten want het zit tussen je oren!"fijn advies!ik heb ook in het begin en nog wel eens van die hyperperiodes gehad,kon geneens stil op de bank zitten,de adrenaline gierde door mijn lijf en ook je hart wat overslaat of op hol is...herken t allemaal en echt HOU VOL!!je komt hier doorheen en tot die tijd schrijf je het hier lekker van je af!!gebruik je ook niet iets rustgevends al is het maar homeopatisch?voor de ergste momenten?en hoe moeilijk het ook is probeer rustig te blijven,heel moeilijk weet het maar anders jaag je alleen maar meer stofjes door me bloed en is het bekende cirkeltje rond....heb hiet ook lang over gedaan hoor maar hou vol!!probeer het anders met drie tellen RUSTIG!in en zes tellen uit of langer dat geeft wat rust (wel door de buik!niet je borst!)of zoek afleiding...hoop voor je dat rob of ellen reageert want ik weet hoe rot je je voelt!en iedereen hier!sterkte en hou,vol hoor je wordt beter!!groetjes irma.
Re: ga ik dit wel redden
01 July 2011 22:56
Hai Lieve Margreet,

Natuurlijk ga je dit redden.
Je zit nu op een onzeker punt, waarvan we allemaal last hebben of hebben gehad.
Hoe lang HyperVen je nu en hoeveel keer per dag?

Je kan om jezelf te ontlasten even teruggaan naar 1x per dag 10 trails, dan krijgt je lichaam even de tijd om zich aan te passen en zodra je je beter gaat voelen ga je weer over naar 2x per dag.

Als je in ons archiefforum leest dan kom je meer mensen tegen die het even niet meer zagen zitten en als je dan verder leest dan zie je dat ze erdoorheen komen en genieten van de momenten dat het al goed gaat.

Margreet, je gaat het redden en je mag altijd vragen of even van je afkletsen er is altijd wel iemand die antwoord geeft.

Lieve groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: ga ik dit wel redden
15 July 2011 10:59
Hallo Margreet,

Ik heb net een berichtje geschreven en ben pas daarna gaan lezen, dat was niet handig! haha, want ik herken mijn verhaal helemaal in dat van jou! ben pas 4 dagen gestart en voel me eigenlijk alleen maar slechter. Dat is zwaar zal ik je zeggen, vooral de wanhoop, de gedachten in mijn hoofd, dat ik het allemaal niet meer wil beangstigd mij. Het je continu misselijk voelen en onrustig maakt onzeker.

Maar het helpt als anderen vertellen dat ze het ook hebben, want dan hoort het er bij.

Ik begon heel fanatiek (dat hoort ook weer bij het persoonsbeeld van chronische hyperventilatie begrijp ik wel) dus ik schoot omhoog met mijn scores maar nu duiken ze naar beneden.
Ik doe nu het oefenene (2xperdag) met mijn ogen dicht zodat ik mezelf niet op kan jagen door de telling en dat voelt beter!!

Laten we samen zeggen... we zetten door en gaan ervoor dat het effect gaat hebben!

Groetjes en veel sterkte!

Margareth
Re: ga ik dit wel redden
20 July 2011 14:07
Hoe gaat het met je Margreet?
Nog vol te houden allemaal?

groetjes en sterkte Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?