[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Heeft roken ook invloed op chv??

Gepost door landie 
Heeft roken ook invloed op chv??
03 July 2011 18:59
Hooooooiii smiling smiley

Ik vraag me al tijden het volgende af....


Heeft roken ook invloed op hyperventilatie?
Anonieme bezoeker
Re: Heeft roken ook invloed op chv??
06 July 2011 14:04
Beste Landie,

Het antwoord is ja, roken is slecht voor je gezondheid, maar ook zeker voor chronische hyperventilatie ( chronische hyperventilatie ) zoals ik.
Re: Heeft roken ook invloed op chv??
08 July 2011 10:39
Hoi Landie en Terry,

Een stukje gekopieerd van het archiefforum:

--------------

Ten eerste wil ik iets anders zeggen over roken en hyperventilatie, namelijk dat door langduring en frequent diep inhalerend roken mensen een chronische hyperventilatie syndroom kunnen ontwikkelen... Maar dat gebeurt dus alleen als je echt zeer frequent rookt en daarbij echt diep inhaleert.

De vraag van Claudia of het aan te raden is om tegelijktijd te HyperVennen als je net gestopt bent, dat lijkt me eerlijk gezegd een vrij zware opgave. Het is beter eerst de effecten van het stoppen te boven te komen voordat je de toch wel zware HyperVen therapie gaat doen. Anders heb je een dubbele mentale belasting. Overigens als je nog steeds zeer frequent rookt en diep inhaleert, doe je daarmee de effecten van HyperVen voor een gedeelte teniet... Dus wees daar ook op bedacht (voor hen die roken op de bovengenoemde wijze).

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

-------------

Groetjes Remon

Meer weten over het HyperVen programma?