[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

autostrade angst

Gepost door loginvergeten 
autostrade angst
17 September 2011 12:59
Ik ben een man van 34, en heb geen last van enige angsten. Tot gisteren. Ik reed op de autostrade in de namiddag en ineens overviel mij een gigantische angst. Als een donderslag bij heldere hemel. Ik werd compleet onwel, begon te beven, te piekeren, ik kon niet meer rijden. In totale paniek heb ik moeten stoppen op de pechstrook. Ik heb dit nog nooit gehad, ik rij al met de auto sinds ik 18 ben, zonder probleem naar Portugal enzo gereden. Maar plots kreeg ik dus een enorme benauwdheid door het drukke verkeer. Kan het zijn dat al die voertuigen een soort van sluipende stress veroorzaken ?
Re: autostrade angst
17 September 2011 18:15
Hallo,

Het is waarschijnlijk juist het omgekeerde. Tijdens het autorijden kunnen je gedachten gaan dwalen. Dat komt af en toe voor. dat kan leiden tot een plotselinge stressontlading. Dat is zeer waarschijnlijk wat je is overkomen. Op zich kan dat geen kwaad, maar tijdens het autorijden is dat wel een risico.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: autostrade angst
18 September 2011 15:00
bedankt voor het antwoord, waar zou ik terecht kunnen voor eventuele hulp om zoiets te voorkomen in de toekomst ?

Meer weten over het HyperVen programma?