[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation
verstopping
26 September 2011 22:29
Beste allemaal,

Ik ben benieuwd of iemand die de training heeft afgerond, of misschien weten Rob of Ellen dat van iemand, van zijn/haar obstipatie is afgekomen door HyperVen. Bij mij zijn de klachten begonnen toen ik begon te hyperen, ik kon toen ook geen caffeine meer verdragen, dus dat hielp ook niet meer mee in de 'stoelgang' . Onderzoek bij een specialist wees niets uit, zoals herkenbaar bij meer chronische hyperventilatie klachten.
Ik gebruik nu al jaren Movicolon, eigenlijk een sooort vezels in poedervorm, waar wil hier graag vanaf, dat mijn lijf het weer zelf doet.

Ben benieuwd dus....

Tamaraeye rolling smiley
Re: verstopping
26 September 2011 22:42
Hee Tamara


Ik gebruikte een tijdje karwijzaad olie ook wel bekend als blackseed olie deed wat in de thee elke avond daarna is het opgehouden..Soms wanneer mijn spijsvertering even niet goed meer loopt gebruik ik t weer en gaat het weer.

Er zijn vele wetenschappelijke studies die aantonen dat de Blackseed een helende en verlichtende werking heeft op luchtwegen en het spijsverteringskanaal. Dat komt onder andere door de hoge concentratie aan vetzuren, welke niet door ons lichaam worden aangemaakt. Deze zijn van groot nut tegen ademproblemen, een hoog cholesterolgehalte, huidaandoeningen, tumoren, darmklachten en nog veel meer. Bovendien heeft Blackseed een preventieve werking door het versterken van het immuunsysteem.

Ik heb het besteld bij www.bioenzo.nl

Is geen reclame. Voor mij heeft dit echt geholpen 9 maanden geleden kon ik mijn bed niet meer uitkomen toen de chronische hyperventilatie mij overviel na een tijdje blackseed gebruikt te hebben kreeg ik weer wat energie. Ik geloof ook niet dat het een placebo effect was. Want ik kon echt niks meer lag 24 op bed.

Groetjes, Merel



2 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/09/2011 22:44 door merel1985.
Re: verstopping
27 September 2011 12:28
Hoi Merel,

Bedankt voor de tip, misschien geef ik het een kans. Maar wat ik eigenlijk bedoel is, is gebruik al iets dat ook wel werkt (movicolon) maar ik geloof dat de oorzaken/'>oorzaak ligt in het niet goed doorademen, waardoor het buikvlies vast zit en de darmen reageren daar weer op met inactiviteit door de afname van circulatie in de buikholte. Dus mijn vraag was eigenlijk aan ex-HyperVenners die door de therapie van hun verstopping af zijn gekomen.
Maar nogmaals bedankt, het klinkt goed, ga het eens aanschaffen thumbs up

Tamara

Meer weten over het HyperVen programma?