[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

magnesium

Gepost door sabine 
magnesium
30 October 2011 16:45
Hoi,
Even een vraagje voor Rob of Ellen.

Ik heb me laatste 2 maanden relatief goed gevoeld.Al mijn kinderen zijn nu naar school en heb voor mezelf besloten om weer te gaan sporten smiling smiley
Heel leuk uiteraard maar ik krijg wel weer een heleboel klachten.
Kan het sporten opgeslagen stress stimuleren om weer op te lossen of?
Omdat ik de vervelende klacht had zware en ook wel eens slapende benen te hebben ,gaf iemand me de raad om magnesium te gaan nemen.
Wel ik heb die raad opgevolgd,ik neem nu elke dag een tabletje van 450 mg magnesium.
Ik moet zeggen dat ik weer serieuze klachten ervaar,draaien als een pin,weer hartoverslagen enz ....je kent ze wel :/
Zou dit door de inname van het magnesium kunnen zijn of het sporten of mss de combinatie van de twee?Zoveel vragen haha sorry winking smiley
Zal ik weer gaan HyperVennen of even wachten?

Alvast bedankt voor het antwoord.
Groetjes
Sabine
Re: magnesium
31 October 2011 08:40
Hallo Sabine,

Sporten maakt zeker stress los. Dus daar kan je wel effecten van ondervinden. Daarnaast heeft ook magnesium invloed op de werking van het zenuwstelsel. Dus het kan heel goed zijn dat één van beide of juist de combinatie dit soort effecten oplevert. Maar dat is dan wel een indicatie dat er nog veel onverwerkte stress in het lichaam ligt opgeslagen. Je zou kunnen gaan HyperVennen, maar mogelijk dat je met wandelen en rustig fietsen ook een heel eind komt. Op zich is het prima dat het loskomt, als het maar niet te erg wordt. Eventueel de magnesium wat meer doseren kan ook helpen om het wat acceptabeler te maken.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 31/10/2011 13:13 door Ellen.

Meer weten over het HyperVen programma?