[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Succesverhaal

Gepost door Virtuosu 
Succesverhaal
22 January 2012 21:11
Ik ben bijna vier maanden geleden gestart met HyperVen. Toen hyperventileerde ik zwaar en had last van hevige duizeligheid en lichtheid in het hoofd. Eigenlijk kon ik nergens heen zonder niet bang te zijn om die klachten weer te krijgen. Ik schommelde toen rond de 36 seconden. Inmiddels zit ik rond de 120 seconden en zijn de klachten fors afgenomen. Ik kan nu weer een stuk rustiger dingen ondernemen zonder de hele tijd op het lichaam te hoeven letten. Hierbij wil ik de makers dus bedanken, het programma helpt echt.

Groetjes Rik
Re: Succesverhaal
22 January 2012 22:32
ben ik ook wel benieuwd naar klinkt te mooi om waar te zijn ik heb een score van rond de 30 en blijf er al maanden in hangen ben daarom maar gestopt ik wil niet aan de ad ben nu bezig met sporten kijken of dat verbetering geeft ging t bij mij maar zo makkelijk van 30 ineens naar 120 in paar maand.
Ik weet niet meer waar ik t moet zoeken klachten worden alleen maar erger en scores stijgen niet ik twijfel om aan de ad te gaan maar ik durf niet wou dat ik het durfde lees er zoveel negatieve verhalen over dat ik het gewoon echt niet durf.
Ben jaloers wel blij dat t voor jou gelukt is.


Groetjes merel



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 22/01/2012 22:35 door merel1985.
Re: Succesverhaal
23 January 2012 00:16
Hoi Bilo,

Nee heb niet hoeven stoppen. Heb wel fases gehad dat het stagneerde. Laatste weken enorme sprongen gemaakt.

Merel; sporten is wel een aanradertje. Ik ben naast het HyperVennen actief gaan fitnessen en heb mede daardoor waarschijnlijk snelle vooruitgang geboekt. Veel sporten helpt zeker.

Groetjes Rik
Re: Succesverhaal
23 January 2012 00:32
.



4 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 26/01/2012 13:59 door merel1985.
Re: Succesverhaal
23 January 2012 12:08
Hallo Merel,

Ook ik heb 9 maanden HyperVen gedaan en ben grotendeels van mijn klachten af. Ik denk dat het
wel een zwakke plek blijft. Daarom heb ik net weer een maandje HyperVen gedaan , gewoon om het
een beetje bij te houden. Misschien is het wel niet nodig maar vind het wel een fijne gedachte om het´
1 keer per jaar een maand te doen.
Mijn scores zijn helemaal niet super hoog of zo. Ik haal iets van 70 seconden gemiddeld. Ik ben begonnen
met 28 seconden.
Maar in tegenstelling tot jou gebruik ik wel AD medicijnen. Ik neem iedere avond voor ik ga slapen een AD medicijnen en ik voel
me er super bij. Het is natuurlijk helemaal aan jou wat je doet , maar mijn leven stond echt op z,n kop met chronische hyperventilatie en
was niet echt prettig meer.En deze medicijnen hebben er voor gezorgd dat ik weer rustiger werd en weer een beetje
"normaal" kon gaan denken. En samen met HyperVen functioneer ik weer normaal en voel me echt stukken beter.
Mijn gevoelens zijn niet afgevlakt , ik lach en huil net al voorheen hoor en loop echt niet als een zombie rond. Je
moet gewoon op je eigen gevoel afgaan . Maar als je nu vastloopt zou ik er toch echt over nadenken. .
Heel veel succes .

Groetjes Marjan
Re: Succesverhaal
24 January 2012 20:09
hey merel,

Misschien zou je valeriaan tabletjes kunnen nemen die zijn homepathisch en niet verslafend en je kan er ook zo weer mee stoppen.
En dat je 25 ben ja je kan het op elke leeftijd hebben, leeftijd maakt niet uit.
Succes met HyperVenn.

groetjes
Re: Succesverhaal
05 February 2012 21:58
@ Marjan dat klopt je scores zijn helemaal niet superhoog toch heel goed om te horen dat je je wel beter voelt en je hebt er ook wel lang over gedaan 9 maanden ik heb 3 maand geHyperVent geen enkele stijging was dat bij jou ook de 1e 3 maanden ik begin ook een beetje rond de 30.


@ Corina Valeriaan kan ik juist niet tegensmiling smiley krijg ik een hele hoge ademhaling van alsof ik bijna geen lucht binnen krijg heb ik dan het gevoel jammer genoeg.Maar alsnog bedankt voor de tip.


Groetjes merel
Re: Succesverhaal
06 February 2012 17:51
Merel,

Is bij jou wel vastgesteld dat je uberhaupt hyperventileert?
Zo ja, dan zou ik echt even Rob mailen en hem om zijn mening/tips vragen.

Zo nee, dan zou ik de huisarts verzoeken hiernaar te laten kijken. Uiteraard is het ook belangrijk om andere lichamelijke oorzaken eventueel uitgesloten te hebben, indien dit nog niet gebeurd is.

Gr. Jayz
Re: Succesverhaal
06 February 2012 20:04
Hoi allemaal,

Ik was zelf ook fel tegen ad, Ik moest en zou het zelf wel oplossen. toch zit ik nu ook aan de paroxitine 10 mg, ik gebruik het nu sinds vrijdag en nog geen nare bijwerkingen, en merel ik denk dat het komt dat je veel negatieve verhalen hoort over ad, omdat je vaak meer de negatieve verhalen hoort dan de positieve. en vaak stoppen die mensen ook veel te vroeg omdat ze niet tegen de bijwerkingen kunnen. terwijl dat toch normaal is en ze er voor gewaarschuwd zijn, zeker de eerste twee weken. maar ik heb het nu toch echt nodig om wat meer rust in me kop te krijgen , ik slaap slecht en HyperVennen was echt een crime, de klachten werden na een aantal weken zo erg, hoge hartslag, bloeddruk, slecht slapen,krampen in spieren,trillende spieren. aantal keer op de spoedeisende hulp terecht gekomen door hoge hartslag + bloeddruk van 200/125. daarna een ct-scan van hart laten maken, uitslag 0% kalk in bloedvaten alles normaal en gezond, en verder nog veeeel en veel meer van dat soort onderzoeken aan me hart, en ik ben gewoon kerngezond, maar toch dat soort extreme klachten. dus daarom als het te erg word, ga met je huisarts praten, en probeer een ad als je er niet meer uitkomt met alleen HyperVen, ik ben in ieder geval van mening veranderd over gebruik van ad.
nogmaals: de eerste 2 weken kan het zijn dat je klachten echt erger worden en is het doorbijten, maar zodra het medicijn aanlaat zul je er veel beter van voelen, en wat veel gezegt word dat het verslavend zou zijn is niet waar, en ook het uiteindelijk stoppen ermee is te doen, als je heel langzaam afbouwd!!

@rik, ik ben blij voor je dat je je beter voelt, ik hoop dat het zo blijft!! ik zit te denken om ook maar weer te gaan HyperVennen.
Re: Succesverhaal
07 February 2012 00:36
Jayz Schreef:
-------------------------------------------------------
> Merel,
>
> Is bij jou wel vastgesteld dat je uberhaupt
> hyperventileert?
> Zo ja, dan zou ik echt even Rob mailen en hem om
> zijn mening/tips vragen.
>
> Zo nee, dan zou ik de huisarts verzoeken hiernaar
> te laten kijken. Uiteraard is het ook belangrijk
> om andere lichamelijke oorzaken eventueel
> uitgesloten te hebben, indien dit nog niet gebeurd
> is.
>
> Gr. Jayz

Hallo Jayz

Ik heb al vele onderzoeken gehad ik heb echt overduidelijk chronische hyperventilatie dat merk ik zelf aan mijn ademhaling nog heb daar geen test voor nodig adem veelste veel en veelste hoog.Heb ook al meerdere keren acute aanvallen gehad daar begon het ook mee..
Test kon ik doen via de longarts maar wilde ik zelf niet omdat je dan bewust extra moet HyperVentileren en daarbij de klachten op komen.
Ik heb 200% hyperventilatie dat weet ik gewoon vandaar dat de test voor mij niet nodig was.
Mijn HyperVen score hier zit ook rond de 25 kun je ook wel nagaan dat ik chronische hyperventilatie heb.
Huisarts zei gelijk al dat ik chronische hyperventilatie heb..Maar ik geloofde dat natuurlijk niet in het begin vandaar dat ik een verwijzing had gevraagd naar de longarts..
Maar goed we zijn nu een jaar verder..heb het nu wel echt geaccepteerd.
Ik ga nu sporten en oefenen kijken hoe dat verder gaat.

Groetjes Merel

Meer weten over het HyperVen programma?