[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Waardes dalende

Gepost door Jayz 
Waardes dalende
29 January 2012 20:06
Ik ben nu maand aan het oefenen met HyperVen en merk dat de laatste 2,5 week de lijn langzaam maar zeker ietsjes daalt ipv stijgt. Hebben meer mensen hier 'last' van of is dit normaal?

Ik merk wel dat mijn klachten ontzettend toenemen, dus dat er wat gebeurt is duidelijk winking smiley Hoewel t uiteraard niet fijn is.
Re: Waardes dalende
30 January 2012 15:40
Het is zelfs zo erg dat de waardes de afgelopen dagen gelijk zijn met de beginwaardes van de therapie. Ben toch benieuwd of dit gebruikelijk kan zijn.

Hier even het verloop van mijn grafiekje:





1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 30/01/2012 15:55 door Jayz.
Re: Waardes dalende
30 January 2012 21:53
Hallo Jayz,

Hoewel je nog niet helemaal bent teruggevallen naar de beginwaardes, zit er inderdaad wel een duidelijke kentering in. Heb je enig idee waardoor het veroorzaken/'>oorzaakt wordt? Wat is er de laatste weken veranderd waardoor je zo'n terugval zou kunnen hebben. Het kan zijn omdat er momenteel erg veel stress loskomt die je aan het verwerken bent. Dat kan voor een tijdelijke terugval zorgen. Als de terugval blijft, moet er naar die oorzaken/'>oorzaak gezocht worden. Houd me op de hoogte hoe het de komende weken gaat. Je mag ook mailen als je dat op prijs stelt i.v.m. jouw privacy.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Waardes dalende
31 January 2012 08:24
Hoi Rob,

Dank voor je reactie.

Ik zal je persoonlijk nog even mailen hierover.

Bedankt.

Jayz

Meer weten over het HyperVen programma?