[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Scores nemen af

Gepost door Ruud1980 
Scores nemen af
15 April 2012 12:59
Hoi allen,

Ik ben nu 3,5 maand bezig met HyperVen. Ik ben nog niet van alle klachten af, maar merk wel dat het beter gaat. De laatste 3weken blijven mijn scores redelijk gelijk, eigenlijk dalen ze zelf een beetje. Ik ben wel meer gaan doen dan eerst, ben weer begonnen met sporten en ga weer naar feestjes en drink ook weer alcohol. Zou het daardoor komen dat de scores niet meer stijgen?

Wanneer weet je dat je het punt bereikt hebt dat je kan stoppen met HyperVen? Er zijn dagen dat ik nog ver boven mijn wekelijkse gemiddelde scores haal. Sowieso maak ik de 4 maanden af , maar hoe weet ik of ik nog niet een maand langer door moet gaan?

Groet Ruud
Re: Scores nemen af
15 April 2012 14:24
Hai Ruud,

Het is heel normaal dat je scores wisselen.
Je lichaam moet zich toch weer instellen op de nieuwe ademfrequentie.
Ook andere zaken kunnen je scores laten wisselen.
Zolang je grafiek over verschillende sessies stijgt en je nog uitschieters hebt kan je doorgaan met oefenen.
Pas op het moment dat je grafiek voor circa 3 weken echt stabiel is, dan kan je ervan uit gaan dat je klaar bent.
In forum 2 staat hierover nog het één en ander uitgelegd. winking smiley

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door de Stichting HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Scores nemen af
16 April 2012 18:36
Dank voor de berichten.

Mijn scores zijn zijn veel gestegen. De eerste keren haalde ik een score van 45 seconden, nu zitten ze rond de 133 seconden. Het lijkt nu weer wat te stijgen...... Ik wacht het af, zolang de scores omhoog gaan blijf ik nog even doorgaan!

Gr. Ruud
Re: Scores nemen af
16 April 2012 22:27
Haha..... Inderdaad!
Re: Scores nemen af
17 April 2012 12:08
ligt er natuurlijk wel aan hoe hard je kan zwemmen hesmiling smiley
Re: Scores nemen af
18 April 2012 12:40
Niet zo hard denk ik! Eerst maar weer eens wat conditie opbouwen. Nu net weer 2 weken bezig met volleybaltrainig 2x per week.... Doen jullie ook aan sport naast het HyperVennen?
Re: Scores nemen af
18 April 2012 13:13
Wandeleen en ik heb een crosstrainer en op de wii soms beetje zumba enzo.
leuk volleybal heb ik ook gedaan.
Re: Scores nemen af
26 April 2012 08:10
Zo, ik ben gestopt! 4 maanden volgemaakt en een verdubbeling van mijn score. Van 70 naar 140!! De klachten zijn een stuk minder, maar het lijkt dat door het continu verleggen van de grens er nog wel steeds klachten zijn.

Ben nu 2 dagen gestopt en had vannacht weer erge last, hoop dat dat komt doordat mijn lichaam de nieuwe waardes vast wil houden en dat er miscchien weer wat stress verwerkt werd. Het genezingsproces gaat na het stoppen toch ook nog door geloof ik?

Wat zijn de ervaringen na het stoppen? Gaat het dan langzaam beter en beter?

Aan het einde gingen de oefeningen me tegen staan, dus het was ook tijd om te stoppen! smiling smiley ik hou alles in de gaten wn hoop dat het steeds beter en beter blijft gaan. Ik kijk alles nog even aan en zal dan de evaluatie invullen!

Succes iedereen!!
Re: Scores nemen af
26 April 2012 10:11
Hallo Ruud,

Een goed resultaat. Daar mag je best trots op zijn. De klachten zullen inderdaad gaan afnemen verwacht ik in de komende tijd. Het lichaam moet zich instellen op de aanpassingen van de zuurgraad. Houd ons op de hoogte hoe het zich ontwikkeld.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?