[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

help! slappe zware armen?!

Gepost door loisje1 
help! slappe zware armen?!
01 November 2012 21:19
Hallo allemaal

af en toe zit ik op dit forum, mn zware slappe armen zijn echt een grote last.. bn egt bang dat er wat is maar dokter blijft zegge: stress/ hyperventilatie. maar hele dagen die zware armen.. ik word dr gek van. ook een licht koorts gevoel ofzo?

kan iemand die slappe armen herkennen en uitleggen aan me??

liefss lois.
Re: help! slappe zware armen?!
02 November 2012 11:24
Ik ga half 4 naar de huisarts, en ik vraag die vent t hemd van t lijf. t komt me de strot uit dat ik telkens van de kast naar de muur word gestuurd. ik vraag gwn om bloedonderzoek en n hartfilmpje. T kan mogelijk tog ook eenkomend hartinfarct zijn? kheb namelijk talloze klachten en telkens word er n stempeltje stress op gedrukt en ik bn dr helemaal klaar mee: tijd om de huisarts eens flink aan de mouwen te trekken. want ik bn mezelf totaal niet meer?!

xx
Re: help! slappe zware armen?!
02 November 2012 22:18
hallooo

nou de huisarts denkt dat ik bloedarmoede heb, vorige x was die ook al laag. maar snap niet wrm meneer de dokter dit niet aangeeft? egt belachelijk, want ik werd kort daarna zwanger en heb n abortus gehad dus veel bloedverlies hoe kon hy dat nou voorzich houden? bah. verder heeft hy mn hart geluisterd en longen, mn bloeddruk was goed( ik ben 20) en mn hartslag was wel wat hoog maar dat was normaal voor een stresserig persoon?? ik lig nu maar op de bank want volgens my heb ik ook n burn out te pakken. ik was net zoooo moe maar ik wilde perse niet in slaap vallen... dus kan ik alleen maar liggen.. alsnog bn ik niet gerust. steeds benauwd etc... t bevalt me niet. dinsdag bloedprikke.. iemand nog tips??

lichte koorts kan hy niet verklaren? ik zit nu al te denken aan leukemie etcconfused smiley



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 02/11/2012 22:20 door loisje1.
Re: help! slappe zware armen?!
19 November 2012 10:33
Heb het ook hele zware armen, af en toe lijkt het wel of ik iets ga laten vallen.
Echt hoor bij de chronische hyperventilatie en vermoeidheid.

(wat je wel kan laten testen zijn schildklier en vitamine D, dat heb ik zelf een snelwerkende schildklier en vitamine D tekort)
Re: help! slappe zware armen?!
19 November 2012 13:34
mijn mening is met dit soort dingen; als je het niet vertrouwt, laat je dan helemaal onderzoeken, zodat je zekerheid hebt.
Het is wellicht chronische hyperventilatie, maar laat je onderzoeken. Komt daar niks uit, weet je zeker dat het chronische hyperventilatie is en kun je daarmee aan de slag met HyperVen. Misschien doe je dat en dat is helemaal mooi smiling smiley

Meer weten over het HyperVen programma?