[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

het is zover!

Gepost door danielle2 
het is zover!
09 April 2013 15:34
hoi,

pfff het is zover, een echte terugval!!
vandaag alweer een paar op het punt gestaan om 112 te bellen.

ben 6 weken bezig nu scores gaan goed,ondanks mijn terugval!
voel me zwaar klote!!
maar zet door, dit hoort erbij zeggen Rob/Ellen..
maar nu moeilijk te geloven..

mijn klachten zijn:rot gevoel in mijn buik/maag
:mijn hart doet gek
:eng gevoel in mijn hoofd
:gevoel van flauwvallen

pff voelt als terug bij af,vind het wel raar dat mijn scores goed zijn zelfs op zo'n dag als vandaag!!
kunnen jullie mij gerust stellen!!!!!

confused smiley
Re: het is zover!
09 April 2013 15:49
Hai danielle,

Wat kut allemaal voor je zeg pfff.
Wordt er ook doodmoe van dit allemaal wil weer me leven terug gewoon dingen weer doen zonder de gespannenheid etc.
Ik ben nu 2 halve week aan t HyperVennen de eerste week ging het wel goed niet klachtenvrij maar meer mentaal ook rust nu de laatste anderhalve week voel ik me ook niet goed. Vooral afgelopen 4 dagen dat lichte gevoel in hoofd daar wordt ik moe van ken dan alleen maar liggen en terugtrekken in de slaapkamer. Want de prikkels ken ik dan niet meer tegen een kort lontje. We moeten maar in deze therapie geloven hoe moeilijk het ook is als je een terugval heb. Dan denk je werkt t wel dat heb ik al hoewel ik wel doorga met HyperVen, want er zijn geen andere opties momenteel. Wat je ken doen als je je kut voelt lees de succesverhalen dat doe ik ook dat beurt je een beetje op.
Gisteren ook bloed geprikt op vitamine D. Hoop eigenlijk zo dat ik een zwaar tekort aan heb dan ken ik het met extra supplementen verhelpen.

Hou je in ieder geval rustig meid we moeten er doorheen en hopen dat het voor de zomer allemaal over is en lekker weer kunnen gaan genieten.

Groetjes
Re: het is zover!
09 April 2013 16:24
hoi zakaria,

ja heel vervelend allemaal!
word er zo moedeloos van.
ik wil ook weer genieten van alles,

weet jij hoe lang zo'n terugval gemiddeld duurt??

moet zo met m'n dochtertje naar een voorstelling van school,
pff zie er zo tegenop.dat vind ik het ergste dat ik van zulke dingen nu niet kan genieten!!!

gr
Re: het is zover!
09 April 2013 16:38
Hai,

Nee zou t niet weten bij mij duurt t wel paar dagen. Maar heb wel gemerkt je moet er meer uitgaan want thuis zitten maakt t alleen maar erger dan blijf je ook maar piekeren. Weet dat het moeilyk is om weg te gaan maar we onderschatten ons zelf we kunnen meer als we denken alleen we kiezen voor t makkelijkst.
Zit echt zo te wachten dat ik op een dag weer fitjes wakker wordt zonder zorgden en me dingen ken doen... Heb op sommige momenten dat ik bijna ontplof van de frustraties maar dan hou ik me tog gewoon rustig. Probeer wat te fietsen buiten is heeel goed dan ben je ook uit je hoofd en ben je met je lichaam bezig. Je moet t zo zien als een wip wap ene kant gedachten andere kant lichaam. Als dat uit balans is moeten we meer bewegen en weer gaan voelen om t weer stabirl te maken en ja ik weet dat het soms super moelijk is vooral als je duizelig bent enzo. Maar het lekkere weer komt er weer aan en dat helpt ook wel voor ons gemoedstand. Weet echt niet meer hoe het is om me weer normaal te voelen verlang er zo naar. Ga over een paar dagen starten met 5htp klinkt veel belovend misschien ken ik zo de cirkel doorbreken want als ik weg ben ergens zit cafe ofzo zit ik niet op me gemak opgejaagd gespannen daar wil zo graag vanaf pffff.

Maar heb vertrouwen in het HyperVen ons probleem is niet zomaar aankomen waaien daar is vooraf heel wat stress opgebouwd. Dus we kunnen niet verwachtten dat t ook zo weer voorbij is. Blijven oefenen en leuke dingen doen ook al heb je geen zin t is moeilijk mAar we moeten door deze verschikkelijke STORM.

Veel succes nog zo bij de voorstelling

Meer weten over het HyperVen programma?