[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Update grafiek advies van rob

Gepost door Zakaria147 
Update grafiek advies van rob
10 June 2013 16:01
Je zit volop in een opgaande lijn dus dat gaat absoluut de goede kant op! Een hele mooie grafiek Zakaria, een perfect verloop van de therapie. Nog even geduld met de klachten, ik denk dat het nu snel beter zal gaan. Je kan eventueel even een stop week inlassen om e.e.a. even tot rust te laten komen en het lichaam te laten wennen aan de hogere zuurgraad. Maar dit gaat echt de goede kant op.
Zorg dat je voldoende rust neemt en regelmatig slaapt. Dat helpt allemaal mee om snel(ler) beter te worden.

Nu ga ik deZe week een pauze nemen om tot rust te komen, ervaar zelf niet dat ik vermoeid ben eerder gaar. Zit nu op 80sec uitschieter naar 85 maar gemiddeld 80, ben begonnen op 33 sec en ben al 12weken bezig en zoals rob Zei de grafiek loopt heel mooi stijgend. Wie heeft er ook ervaring met weekje pauze??
Er zijn wel een paar klachten weg sinds de therapie vooral dat duizelige gevoel dat us eindelijk weg!! Waar ik nog mee kamp is dat opgejaagde gevoel dat maar niet weg wilt en het gevoel dat je in een achtbaan zit. Sinds gisteren heb ik een klscht erby die ik lang niet heb gehad t lykt net of ik niet genoeg adem binnenkryg. Is dit dat de ademhalingcentrum zich opnieuw instelt want gister maakte ik een grote sprong in de scores.

Gr
Re: Update grafiek advies van rob
11 June 2013 08:10
Hee Zakaria,

Wat leuk om te lezen. Ik ben nu 4 weken bezig en zit op een gemiddelde van halverwege de 70 en ik begon op 35.
Ik voel al echt verbetering, maar het draaierige gevoel is nog niet weg.
Ook ben/was ik oververmoeid dus het is soms lastig te bepalen hoe het gaat.
De afgelopen dagen was ik heel erg duizelig (dus niet draaierig), maar ik denk dat dit komt door wat de osteopaat allemaal heeft losgemaakt en misschien stressontlading door het ontspanningsgehalte van de behandeling bij de osteopaat.
Wat goed om te lezen dat bij jou de draaierigheid weg is! Daar kijk ik ook erg naar uit! Heb nu al vanaf eind januari 24/7 dat draaierigheidsgevoel.
Ik wist niet dat een weekje vrij van HyperVen goed was om in te lassen.
Toevallig had ik gister een nieuw topic geplaatst over hoe iedereen het gaat doen op vakantie met HyperVen. Nu ik zo bij jou lees dat het goed is om een vrij weekje in te lassen, ga ik misschien de twee weken dat ik weg ben, geen HyperVen doen. Maar ik twijfel of dit verstandig is.
Als het beter is ga ik namelijk liever door knallen.
Had je dit advies trouwens zomaar gekregen van Rob? Of had je daar om gevraagd?

Groetjes, Sanne
Re: Update grafiek advies van rob
12 June 2013 21:40
He

Ja advies van rob gekregen had m gevraagd hoe t staat met de grafiek.
Heb nu al 3 dagen geen HyperVen gedaan voel me gewoon nog steeds zelfde.
Soms denk ik dat ik geen chronische hyperventilatie heb want veel van jullie hebben hartkloppingen dit heb ik niet enkel als ik angstig ben dan wel maar niet zomaar ofzo.
Vakantie lekker tog misschien knap je er van op, by my was t vorig jaar begonnen op vakantie dus weet niet hoe nu me vakantie gaat bevallen maar heb er wel vertrouwen in weet nu wel hoe ik moet handelen enzo en wate grenzen zo een beetje zijn

Meer weten over het HyperVen programma?