[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Wat een verlichting!

Gepost door robin1985 
Wat een verlichting!
19 December 2013 10:38
Beste mede HyperVenners,

Sinds afgelopen weekend ben ik begonnen met het slikken van Magnesium-Citraat 300mg per dag (te koop bij de Tuinen), wat een ontzettende verlichting in het hoofd! De spiertjes ontspannen waardoor je je wakkerder voelt en beter kunt concentreren, ook het zicht is beter geworden hierdoor, met name scherper, de waas voor de ogen is weg. Wat mij ook opviel met deze pillen, is dat mijn scores deze week met HyperVen gigantisch zijn gestegen, zo zat ik eerst gemiddeld tussen de 70 en 80 seconden met mijn Trials, red ik het nu met gemak tot de 90 - 100 seconden.

Nu vraag ik me af, moet ik hier blij mee zijn of is dit om het maar even duidelijk en plat te zeggen, nep? Of komt dit door mijn spiertjes in de longen die meer ontspannen zijn nu? Snap hier even niets van, maar het voelt wel prima en geeft wel een hele prettige ondersteuning voor HyperVen, het scheelt echt veel en de therapie verloopt een stuk gemakkelijker nu met deze pillen.

Hoop dat iemand dit weet en of kan verklaren en of ik nu niet met de magnesium het doel van het programma voorbij streef.

Verder nog een klein sub vraagje, ben 2 maanden geleden gestopt met koffie drinken en dit vervangen voor thee (Rooibos zonder cafeïne), nu lees ik op bepaalde websites dat thee ook een directe werking heeft op ons zenuwstelsel, dus ik dacht dan ga ik warme melk drinken als vervanging, maar ook melk schijnt niet aan te raden zijn in combinatie met chronische hyperventilatie, maar wat moet ik dan nog drinken smorgens? Mis anders toch echt mijn warme drankje, maar weet iemand wat melk dan doet met ons? Of kan ik warme melk wel gewoon blijven drinken?

Alvast bedankt!



5 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 19/12/2013 10:46 door robin1985.
Re: Wat een verlichting!
19 December 2013 10:55
Hoi Robin,

Koffie is logisch dat je dat beter voorlopig niet kan drinken. Probeer wel dat je ook gewoon dingen blijft eten/drinken en niet te krampachtig van alles gaat vermijden.
Thee zit inderdaad theïne in, maar dit is wel vele malen minder dan wat er in koffie zit.
Daarbij kunnen witte/groene/kruidenthee geen kwaad. Het gaat om zwarte thee, wat je beter kan laten staan.
Melk heb ik nog nooit gehoord waarom dat niet mag met chronische hyperventilatie.
Ook denk ik dat het verstandig te kijken wat goed voelt, je voelt dat meestal zelf wel.
Zo merkte ik dat koffie echt niet ging (ik werd extra duizelig en kreeg hartkloppingen), maar cola en thee gingen prima.
Ik ben dit dus ook gewoon blijven drinken, alleen niet teveel.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Wat een verlichting!
19 December 2013 12:16
Hallo Sanne,

Bedankt voor je snelle reactie.

Wat jij hebt gehad met koffie heb ik ook, 1 bakje en ik word direct licht in mijn hoofd, het gevoel van het samen knijpen van mijn spiertjes tussen mijn ogen waardoor ik ook weer waziger uit mijn ogen ga kijken. Dit heb ik met thee minder en met cola inderdaad helemaal niet. Dan houdt ik het maar even bij de thee of melk.

Maar heeft u ook ervaring met Magnesium? Sta er zo versteld van dat het zoveel verlichting geeft met name in het hoofd en dat de scores in HyperVen ermee omhoog vliegen.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 19/12/2013 12:16 door robin1985.

Meer weten over het HyperVen programma?