[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

oefening voor het eten

Gepost door Lexie72 
oefening voor het eten
23 January 2014 16:21
Ik ben nieuw hier en probeer een start te maken met de oefeningen. Nu is mijn vraag:
waarom moet de oefening voor het eten gedaan worden? ik ben een alleenstaande moeder maar het lukt mij niet om overdag voor het eten hiermee te starten. Mijn dochter is nog geen 4 jaar en heeft alle aandacht nodig! Kan ik de oefeningen ook verdelen zodat ik er 2 op een avond kan doen wanneer mijn kindje in bed ligt? Ik hoop dat dit voor mij gaat werken want ik ben het hyperen zat ...

groetjes alexandra
Re: oefening voor het eten
23 January 2014 20:08
Hallo Alexandra,

Ik heb dacht ik ergens zien staan dat er tussen elke sessie minstens 3 uren moet tussen zitten.
Re: oefening voor het eten
23 January 2014 20:43
Hallo Alexandra,

Er moet inderdaad 3 uur tussen zitten, en de therapie moet zeker niet meteen na het eten worden gedaan. Als je net gegeten hebt gaat je lichaam veel bloed sturen naar de maag en darmen om de spijsvertering op gang te brengen. Tijdens de oefeningen moet het lichaam juist zoveel mogelijk in rust zijn. Daarnaast is het inhouden van de adem met een volle maag ook geen pretje. Het beste is de oefeningen te doen 's-morgens, en 's-middags of 's-avonds.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?