[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

scores blijven zo lang gelijk.

Gepost door Sylviascheggetman 
scores blijven zo lang gelijk.
07 May 2014 10:45
Ik ben nu zo'n 3 weken bezig en zit met mijn scores zo tussen de 40 en 50 momenteel, er zit haast geen stijgende lijn in. hebben jullie ook dat je zo lang op een bepaalde score bleef hangen? Als ik al iets omhoog ga, dan lijkt het de dag erna wel weer terug te gaan. Niet echt motiverend zo, maar ik ga wel door want de gehele dag licht in het hoofd is echt een ramp. Hoop zo dat ik ergens weer vooruitgang boek, maar waarom merk ik hier dan niet echt wat van, erg frustrerend, maar ik heb dan ook niet echt veel geduld. Wie bleef er nog meer zo lang hangen maar ging het toch wel met stapjes voor uit.
Re: scores blijven zo lang gelijk.
08 May 2014 19:52
Hallo.

Ge moet u in het begin niet teveel aantrekken van die scores hoor want dan gaat ge zeker geforceerd uw trials doen , ik ben begonnen met 36 sec , ben nu aan mijn 4 de maand bezig (ben zo goed als genezen nu) in het begin ging mijn grafiek ook nogal geweldig op en af haalde zelfs trials van bijna 2 min soms en dan is het beginnen redelijk dalen maar ik zit stabiel nu rond de 74 sec , dus omdat mijn lijn nu bijna horizontaal blijft wil zeggen dat de genezing in gang is gezet , ik dacht dat ik ergens gelezen had dat ge als referentie moet hanteren de eerste keer wat was uw gemiddelde en dat getal ongeveer maal 2 als ge rond die som kunt blijven hangen zijt ge zo goed als genezen , maar ge moet wel een beetje geduld hebben de genezeing duurd bij sommige mensen langer als bij een ander , maar zoals ik nu mij voel het is heerlijk om terug naar de winkel te kunnen of op straat zonder dat rotgevoel te hebben

Met vriendelijke groet.
k75
Re: scores blijven zo lang gelijk.
09 May 2014 09:43
hoi,
wel herkenbaar om een tijdje stil te staan op een score en dan opeens weer omhoog te schieten.
Maar jekan ook stil blijven staan omdat er nog steeds situaties zijn waar je veel stress om hebt. Dit is voor jezelf om te onderzoelen.
ik zou gewoon twee keer per dag doorgaan..
hier heel lang op de 60 blijven staan.toen met veel forceren hogere scores gehaald maar toen ik weer relaxt ging oefenen kwam ik weer rond de 60.
Inmiddels al 5 maanden bezig maar wel nu naar rond de 85...omdat het nog stijgt ga ik nog door,
Succes!
Re: scores blijven zo lang gelijk.
10 May 2014 11:16
Bedankt voor jullie berichten, dan maar weer de moed bij elkaar en gewoon door.

Meer weten over het HyperVen programma?