[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

2 vingers

Gepost door Hicham 
2 vingers
11 May 2014 15:00
hallo,

ik heb al heel erg lang last van allerlei symptomen die chronische hyperventilatie met zich meebrengt, alleen vanochtend was het zo dat direct na het wakker worden dat ik voor heel even 2 vingers moeizaam kon bewegen. is dit iets om zorgen over te maken of niet. Want ik ben van plan om morgen naar de dokter te gaan.

Heb ook weer druk op de borstkas.

zie graag jullie reacties.

groet.
Re: 2 vingers
11 May 2014 20:20
Hoi,

Door chronische hyperventilatie kunnen lichaamsdelen wel gaan tintelen. Dit kan ook een vervelend gevoel zijn.
Maar wij kunnen je niet met zekerheid zeggen dat het wel of niet kwaad kan. Daarvoor moet je bij de dokter zijn, dus als je geruststelling wilt, zou ik daar morgen naar toe gaan als ik jou was.
Bedenk wel dat het ook zonder chronische hyperventilatie "gewoon" kan gebeuren. Als je bijvoorbeeld zo hebt gelegen dat iets een beetje afgekneld is, kan het ook zijn dat je je vingers even moeilijk kan bewegen.
Maar nogmaals, wij zijn alleen ervaringsdeskundigen van chronische hyperventilatie en geen medici. Ik heb het zelf nooit ervaren.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?