[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Nieuwe programma

Gepost door Hannah 
Nieuwe programma
28 June 2014 21:12
Beste Rob,
Ik gebruik het nieuwe programma nu anderhalve week en ben er heel tevreden over. Ik had me gelijk aangemeld omdat het ook op de iPad zou kunnen draaien. Binnenkort ga ik met vakantie en dan wil ik doorgaan met HyperVennen. En inderdaad, het werkt ook op de iPad. Je ziet (nog) niet het hele scherm, maar het is goed werkbaar.
Ik vind het nieuwe programma ook om andere redenen een verbetering. Het fijnste vind ik dat je de secondewijzer kunt uitzetten. En het tussendoor lezen van succesverhalen werkt motiverend. Het installeren op de computer is met de handleiding niet moeilijk.
Het enige jammere is dat het niet werkt op mijn mobiel, ik hoop dat ook nog gaat lukken in de toekomst (Ik heb niet het allerbeste merk smartphone, misschien ligt het daaraan). Ik deed het programma namelijk ook wel eens op mijn werk. Nu je het echt op een computer moet installeren wil ik dat niet meer; ik denk niet dat mijn werkgever daar blij mee zou zijn. En dan zou het handig zijn om het op je telefoon te hebben. Ik hoop dat daar nog een oplossing voor komt.
Ik heb me gelijk aangewend om niet meer tussendoor te internetten. Mijn scores stijgen vrij langzaam (in drie maanden met 30 seconden) maar ik zie wel, met ups en downs, verbetering. Ik ben geen klassieke hyperventileerder, mijn problemen liggen meer in maag- en darmklachten. Ik merk dat ik minder vaak last heb van mijn darmen en dat ook andere klachten, zoals vermoeidheid, een vaag gevoel van onbehagen/niet lekker in mijn vel zitten en nervositeit, minder worden. Er zijn ook een tijdje klachten bijgekomen: zo heb ik het benauwd gehad en ging kuchen, had ik vaker hoofdpijn en sliep slechter. Ik zal nog wel terugvallen hebben. Maar ik ga stug door met twee keer per dag HyperVennen, omdat ik het gevoel heb dat ik op de goede weg zit!
Hartelijke groet,
Hannah.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 28/06/2014 21:47 door Hannah.

Meer weten over het HyperVen programma?