[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

chv en paniekaanval

Gepost door manontje1989 
chv en paniekaanval
01 July 2014 10:51
Heey,ik ben nu 24jaar 7 jaar geleden ben ik bevallen van een dochtertje. Kheb wel veel stress gehad tijdens mijn zwangerschap waardoor een vroeggeboorte tijdens mijn bevalling ben ik verkeerd beginnen ademen. Paar dagen erachter is het alleen maar verergerd kbegon het benauwd te hebben zweten hartklopping trillingen veel zuchten soms lukt het zelfs niet en geeuwen ook niet als er te veel lawaai is. Maar als ik het dan wel kan is het een opluchting. Kheb ook angst voor enge ziektes. Durf geen winkel binnen gaan waar er heel veel volk is feestjes ga ik ook niet. Kheb dat gevoel en aanval heel de dag door soms gaat het beter dan weer niet ik ben altij binnen ofwel in mijn tuin. Ik wil graag leuke dingen terug doen kwil gn angst of aanvallen meer hebbn kben hier ook mee na mijn neuroloog geweest ik moest 9x ademhalingsoef en relax oef gaan doen en praten me een psycholoog iemand ervaring mee dat dit zou helpen? Alvast bedankt



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 02/07/2014 08:43 door manontje1989.
Re: chv en paniekaanval
02 July 2014 14:30
Hoi,

Ik denk dat velen van ons zich kunnen vinden in jouw klachten.
Heb je al op onze site gelezen wat chronische hyperventilatie precies inhoudt? Dit is wel verstandig om te doen, dan zul je alles beter begrijpen.
Om van je klachten af te komen raad ik aan om te starten met de HyperVen therapie.
Dit zijn ademhalingsoefeningen die er kort gezegd voor zorgen dat je buffers weer worden aangevuld die nu leeg zijn en waar je klachten van krijgt.
Het vraagt ongeveer 2x per dag een half uurtje van je tijd en dan zullen je klachten echt verminderen.
Verder zijn ontspanningsoefeningen belangrijk. Deze staan ook op ons forum.
Als je nog vragen hebt, hoor ik het graag!

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Anonieme bezoeker
Re: chv en paniekaanval
07 August 2014 13:34
Hi Manontje,
Ja, lees het artikel van die Drs. eens. Dan begrijp je veel meer....

Meer weten over het HyperVen programma?