[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan

Gepost door chantal76 
Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan
09 December 2014 14:01
Hoi,

Even een vraagje....
Mijn scores blijven nu al weer een tijd steken dus ik denk dat het toch belangrijk is dat ik wat ontspanningsoefeningen erbij ga doen.
Echter heb ik niet heel veel tijd meer over want ik werk ook nog. Ik doe voor de lunch mijn HyperVen en voor het avondeten en verder heb ik dus mijn werk/gezin/huishouden/sport waar ik kan.

Nu is mijn vraag...
Is het ook goed als je de bodyscan ( voor mij handig want heb hier een appje van) in de avond doe wanneer mijn zoontje op bed ligt?
Dit zal 20:30 zijn en ook niet langer dan 15 minuten.

Hoor hoor graag of dit goed is. Anders misschien nog een optie bij het opstaan? Dan zou ik wel 15 minuten eerder mijn wekker moeten zetten maar misschien is dit beter ??

Groetjes, Chantal
Re: Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan
10 December 2014 03:30
Hallo Chantal,

In de avond lijkt me beter, dan helpt het je misschien ook om sneller in te slapen. Of het ook effect heeft op het verloop van de therapie kan ik zo niet zeggen, dat moet je even afwachten.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan
10 December 2014 07:35
Hallo Rob,

Dank je wel. Ik slaap de laatste dagen ineens weer minder dus zal deze oefeningen eens voor het slapen gaan doen of in de avond.

Groetjes, Chantal
Re: Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan
14 December 2014 20:26
Hallo chantal 76 ik lees hier dat u een app heeft voor ontspanningsoefeningen.
Mag ik weten welke omdat ik zelf van plan ben hiermee te beginnen.

Groetjes
Re: Vraagje over Ontspanningsoefeningen/Bodyscan
15 December 2014 07:44
Ja hoor? Dat is de Mindfulness app van VGZ. En daar staan ook ontspanningsoefeningen/bodyscan op. Korte en lange versie en nog veel meer leerzame mindfulness oefeningen winking smiley

Succes!

Meer weten over het HyperVen programma?