[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Dipje / motivatie

Gepost door Seadreamer 
Re: Dipje / motivatie
01 June 2017 23:20
Heey meid

Wat lief maar wil geen medelijden hoor het is voor iedereen zwaar op zn eigen manier denk ik!

Ziek melden gaat niet ik ben namelijk nét beter heb vanwege bo half jaar in de ziektewet gezeten waarvan ik bijna 4 maanden volledig thuis heb gezeten en echt niks meer kon. Nu gaat het veel beter maar het is zwaar nu alles weer is opgbouwd en ben echt nog zoekende naar hoe ik het zo allemaal zo goedmogelijk geregeld krijg zonder dat ik terug val.

Chyperventilatie en een peuter... tja het is zwaar vooral als ik heel moe ben of klachten heb en de kleine wil spelen ofzo. Ik probeer daarom ook de dagen dat ik niet werk ook even te gaan liggen als zij haar middagdutje doet. Dat helpt wel.

Verder krijg je ook zoveel liefde van je kind en is het natuurlijk de beste motivatie om door te gaan omdat je natuurlijk alles wilt kunnen doen met dr!

Ik heb achteraf al jaren chronische hyperventilatie en dus had ik het tijdens mn zwangerschap ook al maar toen was het niet zo aanwezig.

Zwanger zijn heeft zoiezo al zn eigen klachten dus met chronische hyperventilatie zal het wel zwaarder zijn. Misschien dat je in elk geval eerst deze therapie minimaal 4 mnd moet doen en dan zijn hopelijk je ergste klachten al minder.

Het zal zeker niet makkelijk zijn mja dat is zwanger zijn en een kindje groot brengen zonder chronische hyperventilatie ook niet haha

Zelf willen wij wel wachten met een 2e ten 1e omdat ik me dus echt niet goed voel op het moment en we willen ook liever dat de 1e wat zelfstandiger is.

Maar kortom ik zou het er zeker niet om laten meid als jullie echt heel graag een kindje willen want je krijgt er zoveel voor terug!! Maar het is natuurlijk wel fijner als je met minder of zonder klachten van je zwangerschap en drna je kindje kunt genieten!

Hoop dat je iets hebt aan mn ervaring.


Alayne Schreef:
-------------------------------------------------------
> Hoihoi
>
> Ik kreeg echt medelijden toen ik alles las je hebt
> het super zwaar !! Peuter,hond , werk echt knap
> dat je dat kan!! Ik heb geen kind en kan m'n eigen
> werk zelf inplannen en nog is het zwaar
>
> Ik zou als ik jou was weet natuurlijk niet of het
> kan even tijdelijk ziek melden en echt richten op
> je herstel serieus dit heb ik ook gedaan want het
> werd er niet beter op. naast je therapie moet je
> natuurlijk ook echt aan jezelf denken!! Als je
> eenmaal af bent van chronische hyperventilatie kan je alles
> weer(hopelijk)
>
> Hoe is het leven met een peuter icm chronische hyperventilatie. Wij
> willen ook zo graag een baby maar durf het niet
> aan door die stomme chronische hyperventilatie ben nu al elke dagen hele
> dag moe laat staan nog met een baby/kind
Re: Dipje / motivatie
02 June 2017 12:27
Hey Sea.

Ik vindt t vooral heel heftig wat je vertelt. Als ik naar mezelf kijk is een dagschema als volgt:

-9 uur wakker
-1115 een half uurtje rondlopen op mijn oude stageschool.
-1400 mijn blokje wandelen
-2300 naar bed.

Af en toe boodschappen tussendoor of even naar het voetbalveld doe ik ook. Maar bovenstaande is mijn dagschema afgelopen 2/3 week en dat is al veel.

Als ik zie wat jij moet doen heb je gewoon nog een volle werkdag + een kind. Heel knap dat je het allemaal doet. Echt heel knap.

Vraag me alleen af, loop je jezelf niet plat? Ik zie weinig momenten waarop je lichaam de kans krijgt om te herstellen over dag. Ik weet niet wat voor werk je doet maar werk is altijd slopend. Zeker met chronische hyperventilatie. Daarnaast heb je je BO gehad.

Ik wil je niet ontmoedigen, maar als ik kijk naar hoe ik me voel en wat ik doe. En dan naar jouw verhaal kijk. Ik denk dat onze klachten veel al over een komen. Maar jij gewoon nog ontzettend veel doet. Wat misschien ook wel moet, maar vraag me echt af of je lichaam dan kan herstellen.

Veel respect voor je, maar denk om jezelf.

Meer weten over het HyperVen programma?