[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hoofdpijn

Gepost door Sarma 
Hoofdpijn
18 May 2017 21:55
Hoi hoi

Ik heb vandaag toch zo'n ontzettende hoofdpijn...die vervelende spanningshoofdpijn. Is echt een gevoel alsof je hoofd word samengeperst. Mijn hoofd voelt ook heel zwaar en strak. En af en toe lijkt het net alsof er allemaal mieren op lopen en of er water door mijn hersens stroomt (weet niet hoe ik het anders moet omschrijven) Herkent iemand dat en is het een gevolg van de therapie?
Re: Hoofdpijn
18 May 2017 23:07
Heb het ook wel eens gehad weet niet het door de therapie komt of door spanningen. Probeer wat te ontspannen. Maak jezelf vooral niet gek. Ga niet Googlen op wat het allemaal kan zijn ofzo.

Zet m op !
Re: Hoofdpijn
18 May 2017 23:15
Seadreamer bedankt voor je reactie...ik moet me inderdaad echt inhouden om te gaan googlen. Maar doe het niet want dan word je alleen maar gek gemaakt (door jezelf vooral hihi).
Re: Hoofdpijn
19 May 2017 20:06
Haha ik herken het hoor ik heb uren lang gegoogled maar idd je maakt jezelf gek en daarmee worden je klachten alleen maar erger van de stress over wat je allemaal leest
Re: Hoofdpijn
21 May 2017 02:15
Hoi allemaal,

Bij mij heeft het heel lang geduurd voordat ik accepteerde dat ik chronische hyperventilatie had kon het niet geloven onlangs veel stress wat ik heb moeten doormaken maar die klachten zijn zo serieus dat het toch niet allemaal daarmee te maken kon hebben heb maandenlang elke dag uren gegoogeld naar symtomen ziekten en alles.

Maar uiteindelijk geacepteerd en alle gevoelens in je hoofd heb ik ook alsof er iets in je hersens gebeurd zeg maar echt vreselijk ben 2 x in de ct scan gegaan en allebei de keren niks aan de hand!! Gruwelijke hoofdpijnen en tintelingen en alsof er iets in je hoofd zit.
Re: Hoofdpijn
21 May 2017 10:19
Hier ook was er echt van overtuigd dat er iets gruwelijk mis was in mn lichaam. Heeft me erg lang gekost om het te accepteren en nog steeds op mindere momenten denk ik nog wel eens ... zou het niks anders zijn?

Alayne Schreef:
-------------------------------------------------------
> Hoi allemaal,
>
> Bij mij heeft het heel lang geduurd voordat ik
> accepteerde dat ik chronische hyperventilatie had kon het niet geloven
> onlangs veel stress wat ik heb moeten doormaken
> maar die klachten zijn zo serieus dat het toch
> niet allemaal daarmee te maken kon hebben heb
> maandenlang elke dag uren gegoogeld naar symtomen
> ziekten en alles.
>
> Maar uiteindelijk geacepteerd en alle gevoelens in
> je hoofd heb ik ook alsof er iets in je hersens
> gebeurd zeg maar echt vreselijk ben 2 x in de ct
> scan gegaan en allebei de keren niks aan de hand!!
> Gruwelijke hoofdpijnen en tintelingen en alsof er
> iets in je hoofd zit.
Re: Hoofdpijn
21 May 2017 11:37
Ik heb er ook moeite mee. Kan ik zo duizelig zijn terwijl ik gewoon in een stoel zit door een verkeerde ademhaling? Het blijkt. Ik put vertrouwen uit het feit dat ik er al 5 maand last van heb en er verder nog niks geks gebeurd is zoals uitvalverschijnselen of echte bewusteloosheid. Was het iets ergers had het zich wel anders geopenbaard.

Ook de cliche dingen bij hyperventilatie als winkels e.d. geven mij vertrouwen dat het hyperventilatie is. Accepteren is het begin van herstel. En alle begin is moeilijk. hyperventilatie bewijst het.

We komen er wel weer alleen moeten we er in geloven en dat is soms heel lastig, kan ik ook niet altijd. Tik ik weer een stukje frustratie weg op dit forum. Wel weet ik, dat ik afgelopen vijf maand enorm veel geleerd heb voor mezelf, als persoon zijnde.

Meer weten over het HyperVen programma?