[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

S'nachts hyperventileren

Gepost door Sarma 
S'nachts hyperventileren
08 June 2017 20:57
Hoi
Inmiddels 2 maanden aan het HyperVennen maar helaas lukt het me niet altijd om het 2 keer per dag te doen...ik wil echt vaker maar met 2 kleine kinderen is de rust ver te zoeken. Daarom doe ik vaak de trails net voor ik naar bed ga. Nu heb ik het idee dat ik vooral s'nachts last heb van de chronische hyperventilatie.....ik word namelijk de laatste tijd zo ontzettend moe wakker, alsof ik heel druk ben geweest. Ook droom ik steeds meer lijkt wel of ik alles van de dag ervoor verwerk in mijn slaap. Zou dit te maken kunnen hebben met het feit dat ik voor het slapen gaan de trails doe?? Iemand hier ervaring mee...
Re: S'nachts hyperventileren
08 June 2017 21:25
Dromen is ook verwerken dus dat kan heel goed. Ik weet dat ik in het begin ook moe wakker werd door de dromen. Laatste tijd droom ik al iets minder en wordt ik fitter wakker. Chyperventilatie snachts zou heel goed kunnen, sommigen hyperen alleen snachts geloof ik.
Re: S'nachts hyperventileren
09 June 2017 22:21
Herken wel dat je met kleine kinderen weinig tijd hebt om te oefenen maar adviseer je wel echt toch 2 x te oefenen.
Ik weet niet of jou kids nog overdag slapen? Voor mij is dat het moment om te oefenen en het andere moment als ik dr net ik bed heb gelegd. Ook heb ik op mn werk geregeld dat ik de therapie kan doen. Misschien heb je er iets aan?

En wat betreft het dromen. Dromen is ook puur het verwerken van je dag denk dat dat normaal is alleen ben je je nu misschien wat meer ervan bewust1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 09/06/2017 22:23 door Seadreamer.
Re: S'nachts hyperventileren
20 June 2017 21:51
Bedankt voor jullie antwoorden!!

Ik probeer nu echt 2 keer per dag te oefenen en dat lukt. Zodra de oudste op school is en de jongste zijn slaapje doet ga ik oefenen en dan s'avonds weer. Dat bevalt goed en op het werk zorg ik ook voor een momentje.

Als ik wil dat het helpt/ verandering brengt dan moet je er ook tijd voor maken (mijn nieuwe motto
Re: S'nachts hyperventileren
21 June 2017 15:24
Je bent goed bezig sarma! Toppie!

Meer weten over het HyperVen programma?