[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zou het dan toch nog .....

Gepost door Claudia 
zou het dan toch nog .....
11 December 2009 11:48

A miracle... Na 3kwart jaar op de zelfde score te zijn blijven hangen, zijn mijn scores eindelijk weer aan het stijgen!! Boven de 100, finally!![:]grinning smiley[/:]

Voel me goed en blij, doch zeer energiek! Zozeer zelfs dat ik ´s avonds niet moe ben en de halve nacht wakker lig, maar ik zet dat onder het kopje ´stressontlading´, en dus vast van voorbijgaande aard. Iig goed teken, er zit beweging in..

Mijn lichaam en geest moeten ook vast even wennen aan al die energie... en dan stabiliseert het zich vast en zeker.

Ik ga er ook even vanuit dat deze stijging blijvend is! Heb goede hoop, als ik naar de afgelopen 1,5 jaar terugkijk en naar alles wat ik heb geprobeerd om mij beter te gaan voelen kan ik wel al oprecht zeggen dat HyperVen mij het meest geholpen heeft. Al is het wel met pieken en dalen gegaan.

Misschien ben ik er ook nog niet helemaal, dat is nog even afwachten.. maar ik heb echt een gevoel dat ik midden in een doorbraak zit!

Voor allen die het soms ook even niet zien zitten, gewoon doorgaan, je hebt niets te verliezen.

Liefs
Claudia
Re: zou het dan toch nog .....
12 December 2009 13:30
Dat is goed nieuws zeg Claudia, na al die tijd [:](Y)[/:]
Ben benieuwd wat die hogere tijden voor jou gaan betekenen, of de chronische hyperventilatie daarmee eindelijk volledig gaat verdwijnen. Ben voor mezelf ook nog steeds benieuwd of ik uiteindelijk ga verbeteren nu mijn wel erg slechte periode, met hogere tijden, een beetje minder slecht begint te worden.
Voor jou zal dit toch echt wel het laatste topje zijn neem ik aan, nog maximum een maandje met die hogere tijden en dan denk ik dat je er toch echt wel moet zijn nu! [:](Y)[/:]
Re: zou het dan toch nog .....
12 December 2009 18:45
Hoi Claudia,

Wat een goed nieuws! Zou dan toch die kuur aan het werken zijn? Wat een opluchting moet dit voor je zijn, na die slechte weken. Zo zie je maar weer, na regen komt meestal toch weer die zonneschijn[:]winking smiley[/:].

Ik heb zelf ook goed nieuws. Na 4 maanden HyperVen zijn mijn scores deze week ook opeens opmerkelijk gestegen! Ik bleef maar hangen op 85-90, waarbij 90 echt een topdag was en nu opeens heb ik scores van rond de 100! Voel me ook wat beter eindelijk, maar heb nog een lange weg te gaan. Het begin is er gelukkig.

Groetjes,
Florieke

Meer weten over het HyperVen programma?