[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

totaly angst

Gepost door Sarisa 
totaly angst
12 February 2010 14:25
Hallo allemaal,,

Ben weer een tijdje weggeweest omdat ik voor de zoveelste keer mijn login gegevens kwijt wasconfused smiley

Maar goed,, hoe gaat het allemaal met jullie, ik ben gewoon de site blijven volgen natuurlijk.. ondanks ik er niet meer in kwam..

Maar hier gaat het inmiddels weer heeeeeeeeeel op ze hardst gezegd gewoon kut..

Ik heb al jaren last vanaf me 17 ongeveer.. ik zit al heel wat jaren in een cirkel kwa angsten en ik kam er nog elke dag mee. ik heb bijna acht jaar aan de seroxat gezeten met tussen stops dat wel.. Maar ben nu sind drie maanden er helemaal vanaf... zonder af te bouwen... oeh ja dom, en ik voel me echt heeeeeeeel naar, ik voel allerlei sensaties in me lichaam waadoor ik weer bang word en inet normaal bang maar echt bang.. ik slik hierbij nog wel lorazepam en dat helpt dan ff maar me sensaties wat ik allemaal voel gaan niet weg ik snap er gewoon helemaal niets van... De eerste drie maanden ging het super goed maar lijkt wel of ik nu weer helemaal terug val ook die rot zenuw gevoel komt weer terug in me hele lijf het niet stiil kunne zitten en noem zo maar op, ook als iemand tegen me praat dat ik heel vluchtig om me heen ga kijken omdat ik allerlei rare dingen voel, komt iemand dit bekend voor of ben ik de enige met dit rot probleem???

Hooop graag op u reactie

groetjes sarisa
Re: totaly angst
12 February 2010 18:56
Ik denk dat je je seroxat terug op moet bouwen om te beginnen. Wanneer je daar mee wilt stoppen moet je het namelijk heel erg langzaam afbouwen en niet zomaar stoppen want dan is het doodlogisch dat je daar enorm slecht van gaat he.. Maar dat is maar mijn idee, best bespreek je dat natuurlijk met je dokter.

Doe je de HyperVen oefeningen?
Re: totaly angst
12 February 2010 22:46
Hey Edith, wat fijn van een reactie van jou...

Ikd enk dat je daar weleens gelijk in heb,, maar hoe moet ik dit dan doen,w ant ik ben nu al bang voor de kalchten die daar weer bij komen.. Al hoewel ik het wel acht jaar geslikt hebt... zal ik dan een kwart beginnen of gelijk de hele dosis weer... met de toestand waar ik nu in zit.. En wat betreft HyperVen, heb ik wel gedaan maar mijn cd doet het niet meer me zoontje heeft daar wat krasjes op gemaakt[:]grinning smiley[/:] dus denk da tik maar een ieuwe ga bestellen kus sarisa
Re: totaly angst
13 February 2010 11:44
Of je langzaam moet opbouwen of meteen meer weet ik niet, ik zou zeggen opbouwen, maar vraag het gewoon eens aan je dokter? Of kijk waar je je zelf goed bij voelt.
En ik zou je ook echt aanraden om de HyperVen oefeningen echt dagelijks te gaan doen en volhouden, ook wanneer het eerst moeilijker wordt voor het beter gaat. Veel succes ermee.
Re: totaly angst
13 February 2010 13:17
Hey Edith...

Ik kijk het nog even aan misschien ben ik wel sterk genoeg om het vol te houden zonder, ook al heb ik soms echt het idee dat ik gek word.. Ik heb bijvoorbeeld ook last van raar bij me kaken en gewoon een onwijs raar gevoel in me hoofd dan ga ik oo me wenkbrauwen trekken naar voren, heel vreemd.. herken je dit ook of heb je zoiets van uhhhhh nee klinkt me te vaagwinking smiley Maar idd HyperVen is altijd goed denk om weer mee te beginnen. Even wachten op me salaris en ik ga hem weer bestellengrinning smiley
Re: totaly angst
13 February 2010 20:50
Raar bij je kaken en raar gevoel in je hoofd heb ik ook gehad ja, is allemaal enorm vervelend. Maar ben met HyperVen wel van die klachten afgeraakt, meestal toch in elk geval, ben er nog niet helemaal [:]smiling smiley[/:]
Re: totaly angst
14 February 2010 13:44
ja ik word er wel moedeloos van.. denk alsmaar beetje gek te worden... en me oren die doen dan ook vreemd en onwijs onbehaagelijk gevoel ter hoogte van me maag soort zenuwen wat dan door heel me lijf stroomt?? gek word ik ervan
Re: totaly angst
14 February 2010 23:50
Hoelang heb je de vorige keer HyperVen gedaan, en hielp dat je niet van dat soort klachten af?
Re: totaly angst
15 February 2010 19:57
NIet heel lang, eigenijk maar heel kort omdat ik het gevoel had dat het juist erger werd... Maar herken jij die klachten ook??? en slik jij zelf nog een antidepressiva of niet??
Re: totaly angst
16 February 2010 14:07
Het wordt bij de meeste mensen ook eerst slechter voor het beter wordt. Daar moet je gewoon door en dat lijkt me erg moeilijk als je ook al afziet door het plotse stoppen met je AD medicijnen, daarom dat ik zei dat ik die toch eerst ff terug zou gaan nemen en HyperVennen en dan rustig afbouwen. HyperVen helpt echt wel als je het volhoudt, maar dat duurt dan wel een heel aantal maanden.

Ikzelf slik Deanxit, een licht AD medicijnen.

Meer weten over het HyperVen programma?