[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Zeer onlogische negatieve kentering in de prestaties.

Gepost door Pip2 
Zeer onlogische negatieve kentering in de prestaties.
28 March 2016 16:58
Ik zit nu toch weer met een heleboel twijfels rond deze therapie.
2maanden ben ik nu al enkele dag 2maal de oefeningen aan het doen, zonder ze over te slagen want ik wil er nu echt in slaan en echt testen of deze therapie daadwerkelijk werkt. ik was dan ook al 2 maand zeer gemotiveerd. ik zag de scores ook heel geleidelijk aan stijgen tot gem 130 per sessie.

Nu de laatste 4 dagen al geraak ik niet meer aan de 90 zelfs, die score had ik al na 2 weken therapie.
Er is geen verandering opgetreden in mijn leven dus dat kan het niet zijn, de sessies doe ik nog steeds even plichtbewust.
Ik zou graag eens een keer weten of anderen dit ook hebben meegemaakt en of dit wel normaal is en of ik zo wel goed bezig ben. je begrijpt als je zo ver achteruit valt dat de motivatie ver weg is om te blijven doorgaan want het blijkt dan toch terug vanaf 0 af aan terug te beginnen. Graag zou ik van HyperVen deze keer eens een ander antwoord hebben zoals meestal van, "ja dit kan gebeuren maar je moet niet echt naar de scores kijken want die kunnen soms wel verschillen " en dergelijke.

ik wacht met spanning af op jullie antwoorden en hoop dat HyperVen hier een duidelijk antwoord op heeft want op dit moment ben ik enorm teleurgesteld.
Re: Zeer onlogische negatieve kentering in de prestaties.
28 March 2016 19:12
Hallo Pip,

Ik zie in de database dat jouw laatste sessiedatum 23.02.2016 was. Daarnaast zie ik geen 2 sessies elke dag maar eerder een regelmatig onderbroken patroon. De scores schommelen tussen 70 en 110 met een enkele uitschieter. Oorzaken voor stagnatie kan zijn onregelmatig oefenen, of vastzittende diepliggende stress. Dat kan overigens ook een oorzaken/'>oorzaak zijn voor terugvallen, als er stress loskomt. Maar meestal is zo'n terugval maar van korte duur en loop je dat snel weer in.

Terugvallen kan ook door andere oorzaken komen: een wijziging in je levenspatroon, teveel hooi op de vork nemen, overmatig alcoholgebruik, andere medicijnen gaan gebruiken, een levensstijl die niet aansluit op het genezingsproces (laat naar bed gaan en laat opstaan bijv.) ,enz. Het is voor mij zo niet te bepalen waar het door gekomen is. Als het blijft moet je toch eens goed kijken naar wat er veranderd is in je leven... Dat is niet altijd evident, soms zien andere mensen om je heen het eerder dan jijzelf.
Re: Zeer onlogische negatieve kentering in de prestaties.
28 March 2016 22:14
Zoals ik al zei doe ik de oefeningen 2 keer per dag. de cijfers die ik je opgaf die klopte. mijn vriendin had nog een ander account openstaan en ik ben daar op verder gegaan om dat dit afliep.
Zoals ik al zei. 2 maanden elke dag 2 keer. Er zijn geen Veranderingen in men levensstijl gekomen want ik leef nu heel rustig om deze oefeningen goed te kunnen doen en te genezen.
Graag zou ik dan ook weten van jullie wat het nog kan zijn. al de redenen die jullie aanhalen heb ik al vermeld in men eerste post dat het dat niet kon zijn. Hebben nog andere dit meegemaakt? hoe kan het nog anders??
Re: Zeer onlogische negatieve kentering in de prestaties.
28 March 2016 22:16
Zij was daar mee gestopt dus ik zie ook geen probleem waarom ik het hare niet zou mogen uitdoen, als dit is afgelopen verleng ik gewoon haar account

Meer weten over het HyperVen programma?