[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hartoverslagen

Gepost door nana 
Hartoverslagen
26 July 2018 15:03
Hoi Allemaal!

Zoals bij vele (denk ik) is de chronische hyperventilatie bij mij nooit echt vastgesteld door een arts, dat ik hyperventilatie heb hebben ze wel is gezegd maar nadat ik 10x langs was geweest met heel veel lichamelijke klachten en inmiddels al niet meer kon werken is er nooit gezegd wat er nou werkelijk aan de hand is.
Door dit forum ben er bijna wel zeker van al twijfel ik af en toe ook nog. Dit is waarschijnlijk gewoon de angst dat er toch lichamelijk iets mis is met me.

ik heb de laatste maanden veel last van hartoverslagen met een soort kramp in mijn keel... eerst in rust maar nu ook tijdens het sporten.
Ik weet dat het veel voorkomt bij chronische hyperventilatie en stress maar eigenlijk maak ik me nog steeds wel zorgen erom.
Ik heb begin dit jaar bloedonderzoeken gehad wat goed was en er is ook meerdere keren naar mijn hart geluisterd, dit geeft me rust maar ook niet helemaal.
Ik wil eigenlijk ook niet meer naar mijn dokter want die heeft tot nu toe niks serieus genomen en alleen gezegd dat ik maar vroeg naar bed moest gaan een paar keer.

Het HyperVennen doe ik nu 1 maand en dat werkt naar mijn idee zeker wel! Maar zou dit ook de hartoverslagen uiteindelijk tegen moeten gaan? Al voel ik me beter de overslagen zijn er niet minder op geworden.

Meer weten over het HyperVen programma?