[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Detox actie van het lichaam na flinke vooruitgang Hyperven?

Gepost door Alfred 
Detox actie van het lichaam na flinke vooruitgang Hyperven?
08 October 2018 16:54
Hallo iedereen,

Ik heb even een vraag aan het HyperVen team, met name aan Rob.

Kan het zijn dat het lichaam, na een tijdje HyperVen te hebben gedaan, ontgiftings acties in gang zet?

Toen ik in februari begon had ik een hele mooie en rappe stijging in mijn scores. (+- 60 -> 110 sec)
Waarna ik in april hele vreemde sensaties kreeg die niet te houden waren.
Nu heb ik in het verleden (ongeveer 1,5 jaar geleden) geexperimenteerd met een bepaalde kruidsoorten (Kratom) waarvan ik toen niet wist dat het een opiumachtige stof is. Na een paar dagen dit te hebben gedaan, kwam ik in een angstaanval/badtrip achtige staat van zijn. Dit was een zeer traumatische ervaring. Heb opgezocht of dit door dat kruid kwam en de kans was heel groot en heb die troep gelijk weggegooid.
Ongeveer een half jaar lang nergens last van gehad en daarna ging het fout met allerlei vage klachten, waaronder dus die van de chronische hyperventilatie (waarop ik een paar maanden geleden ook positief getest en dus gediagnosticeerd ben).

Dus nogmaals mijn vraag: kan het zijn dat mijn lichaam, door de rappe vooruitgang met HyperVen, deze reacties in gang gezet heeft omdat er stofjes van dat kruid loskwamen die nog achtergebleven waren?

Ik ben zeer benieuwd! Ook omdat ik op bepaalde plekken lees dat het verhelpen van chronische hyperventilatie reinigingsacties in het lichaam in gang kan zetten..

Groet,
Alfred



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 08/10/2018 16:55 door Alfred.
Re: Detox actie van het lichaam na flinke vooruitgang Hyperven?
11 October 2018 07:58
Hallo Alfred,

Ik denk niet dat het komt omdat er nog restanten van die stoffen aanwezig zijn. Die zijn al lang door het lichaam opgeruimd lijkt mij. Het is wel zo dat doordat de zuurgraad van het lichaam dichter bij de optimale waarde komt, alle processen in het lichaam beter gaan functioneren, dus ook de verwerking van afvalstoffen.

De sensaties die je nu ervaart lijken mij eerder met het ontladen van stress te maken te hebben.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?