[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...

Gepost door Carpo 
Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...
09 November 2018 11:11
Ik ben iets langer dan een maandje bezig met HyperVen. Ik merk nu dat ik afgevallen ben. Wat eigenlijk niet de bedoeling is want ik weeg al niet zo veel. Maar ben nu ongeveer 3 kg kwijt (weeg nu 48 kg ong., ben wel klein van stuk). Meer mensen die daar last van hebben? Ik doe de therapie 3 keer per dag en let er wel telkens op dat ik van tevoren 2/3 uur niet eet. Dus ik snack al bijna niet meer... En heb vaak na het doen van de therapie niet zo veel honger.

Meer mensen die dit merken?

En meer mensen bij wie de scores niet zo snel stijgen? Ik lees van sommige mensen dat ze echt heel snel stijgen, bij mij gaat het juist heel traag... Iemand die dit kan verklaren?

Groetjes
Re: Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...
09 November 2018 11:49
Ik ben ook in zn totaliteit 10 kg afgevallen en inmiddels weer 4 kg aangekomen. Ik denk dat het een combinatie is van idd minder eten en in mijn geval ook veel stress wat veel energie van je lichaam vraagt.
Het ene lichaam komt aan van stress en het andere lichaam valt af.
Ik had ook vaak geen honger, maar ben uiteindelijk toch meer gaan eten en nam bijv. maar 2uur eet pauze i.p.v. 3 uur tussen de oefeningen.
Re: Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...
09 November 2018 12:07
10 kg is wel veel! Hoe lang ben je al bezig? Ik dus pas n maandje ongeveer, maar hoop niet dat het gewichtsverlies zo doorgaat... Anders maar gewoon proberen meer te eten.
Re: Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...
09 November 2018 16:01
Ik geloof niet dat je alleen daarvan afvalt hóór. Het kan zeker meespelen, maar in mijn geval speelt het totale ziektebeeld mee. Ik ben nu aan mijn 5e maand begonnen en ben alleen de eerste 2 maanden afgevallen. Ik zit ook al ongeveer 5 mnd in de ziektewet, wat ook veel stress met zich meebrengt.
Ik denk dat het afvallen voorkomt bij veel stress gerelateerde ziektes zoals bijv. Depressie en angststoornissen, waar chronische hyperventilatie ook bijna altijd een rol in speelt. Dus ik denk dat het voornamelijk met de stress te maken heeft.
Re: Meer mensen die afvallen? + Scores stijgen niet snel...
10 November 2018 00:09
Het afvallen zal grotendeels door de stress zijn, maar dit is ook persoons afhankelijk.
De ene persoon krijgt migraine van stress, een ander een maagzweer en weer een ander valt er van af.
Wat betreft het eten, dit gaat over echte maaltijd zoals het avondeten en een complete lunch. Snacks vallen hier niet onder, dus die kan je gewoon van te voren eten.
Als je toch het idee hebt dat je oefeningen er onder lijden, probeer het dan eens een uur voor de oefeningen te doen bijvoorbeeld.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?