[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

bloeddruk

Gepost door Mag 
Mag
bloeddruk
19 July 2005 09:42
Hallo allemaal,
Ik ben net begonnen met HyperVen en het valt niet mee. Iedere keer wanneer ik smorgens oefen wordt ik na een paar keer zwart voor de ogen en heb het gevoel dat ik ga flauwvallen. Gistermorgen moest ik stoppen. s'Middags gaat het iets beter. Ik haal hele lage gemiddelden van 35 enzo. Vandaag heb ik de bloeddruk opgemeten (ik heb zelf zo'n ding)en ik ben begonnen met 70/107, halverwege was het zelfs 59/90 en na afloop moest ik gewoon even liggen om weer bij te komen. Dit lijkt me niet normaal.

Ik heb ook het hele medische circuit doorlopen en er is bijna niets gevonden (mijn maag sluit niet goed). Wel was mijn bloeddruk een jaar geleden veel te hoog, ik heb medicijnen gekregen, maar die gebruik ik niet meer. En nu dus zo'n lage bloeddruk. Herkent iemand dat. Ik vind het een beetje eng.
Groetjes Mag
HyperVen
Re: bloeddruk
19 July 2005 09:59
Mag, overleg dat van die bloeddruk even met jouw arts. Vertel hem precies van de therapie, wat je precies doet en wanneer. Bloeddruk is idd te laag en dat is niet goed!

Rob
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Mag
Re: bloeddruk
19 July 2005 12:19
Ok, Rob bedankt voor je advies, ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Ik heb wel 2 keer een ecg gehad waar niets geks op te zien was, dus ik dacht dat ik zo wel zou kunnen beginnen met HyperVen.
Mijn huisarts zal wel niet blij zijn met mijn zoveelste "vage klacht". Ik herkende in het HyperVen artikel vooral mijn boosheid en gefrustreerdheid, omdat ik mijn klachten niet goed kan uitleggen aan de arts(en), het kwartje valt niet bij hem (hen). Ik heb ook nooit de diagnose Hv gekregen. Mijn arts raakte wel geirriteerd en had zoiets van mens wat vertel je nu weer. Ik heb nu een andere arts.
Gr. Mag

Meer weten over het HyperVen programma?