[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

chv en autosnelweg

Gepost door Kristof 
chv en autosnelweg
12 October 2006 16:37
Hallo,

Ik ben kristof en nieuw op dit forum.
Heb zo ongeveer 10 jaar last van chronische hyperventilatie (met ups en downs). Maar het grootste probleem is dat ik niet op een autosnelweg kan rijden of meerijden zonder een zware aanval te krijgen, die dan ook niet meer overgaat tot we thuis zijn. Nu is het al zover gekomen dat ik het ook krijg op wegen die redelijk uitgestrekt zijn of op plaatsen waar ik niet kan stoppen (bruggen,tunnels). Nu gebruik ik weer wat medicatie waardoor ik wel al op gewone wegen normaal kan rijden. maar een autosnelweg lukt nog steeds niet. ik heb het programma 'HyperVen' besteld , hopelijk bied dit een oplossing, want mijn grootste hobby is muziek en als je naar een optreden gaat kijken moet je al direct een uurje de autosnelweg op, wat ik dit jaar al niet meer durfde uit vorige heel slecht ervaringen.

Ik ben ook bezig met 2 maal per week naar de kiné te gaan en 1 maal per maand naar een osteopaat (Dit nog maar sinds deze week). Mijn vraag is nu valt dit ook te combineren met het HyperVennen. Die medicatie zou ik toch vlug willen stoppen als het HyperVennen en kiné te combineren valt.

Want ik zou er nu toch eens echt van af willen geraken en terug rustig een eindje met auto kunnen rijden.
Re: chv en autosnelweg
15 October 2006 11:58
Hallo Kristof,

Goed om te horen dat je met HyperVen gaat beginnen. Kiné en osteopathie kunnen zonder meer gecombineerd worden met HyperVen. Vertel wel aan je therapeuten dat je HyperVen doet, want dan kunnen ze daar rekening mee houden. Overigens moet je het al dan niet stoppen met medicatie wel altijd even overleggen met je behandelend arts die jou die medicijnen heeft voorgeschreven.

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Meer weten over het HyperVen programma?